ReactJS - De Beste Keuze op het Gebied van Web Development Experts

JavaScript is tegenwoordig een primaire taal voor web development. Met meer dan 84 JavaScript bibliotheken in deze technische ruimte, kan het voor u moeilijk zijn om te beslissen welke het beste werkt voor uw web app of website.

ReactJS is een van de meest populaire frontend-bibliotheken en is door Stack Overflow developers als hun favoriet beoordeeld. Deze bibliotheek is wereldwijd op meer dan 10 miljoen websites gebruikt en is de eerste keuze geworden van moderne web developers.

Als een ReactJS Web development bedrijf, snapt Zedrox dat een solide frontend een must is voor uw web app om succesvol te zijn. Met Reacts declaratieve karakter, herbruikbare componenten en virtuele DOM kunnen responsieve en schaalbare websites moeiteloos worden gemaakt. Websites die vlot gegevens kunnen uitwisselen zonder te herladen. ReactJS resulteert in vloeiende prestaties, een fantastische gebruikerservaring en levert een dynamische web app.

ReactJS Development Diensten in Rotterdam, Nederland

Zedrox is een van de meest erkende ReactJS development bureaus in Rotterdam Nederland. Het levert al meer dan 5 jaar ReactJS web app development diensten in Nederland.

Ons uitgebreide team van ReactJS ontwerpers, developers, test ingenieurs en deskundige consultants stelt ons in staat om end-to-end ReactJS development diensten te bieden aan startups en ondernemingen van elke schaal.

Door hun jarenlange ervaring heeft ons ReactJS development team bijna alle ReactJS versies onder de knie. Bovendien heeft ons team een grondige kennis verworven van React Native, NodeJS, Laravel en andere ondersteunende frameworks om onze klanten de best mogelijke ReactJS web development ervaring te bieden.

We zorgen ervoor dat de voorkant van de website lang mee gaat, omdat dit de eerste indruk is die het publiek krijgt van het merk. En daarom creëert ons team SEO-vriendelijke ReactJS apps en UI’s voor websites met behulp van React JS's UI gerichte sjabloon ontwerpen en geavanceerde ontwikkelaarstools die websitebezoekers betrokken houden en hen stimuleren om meer van de inhoud te verkennen. Zedrox stelt de tevredenheid van haar klanten altijd voorop. We doen dit door hen 60 dagen gratis technische support en onderhoud aan te bieden voor elk project dat ze met ReactJS voltooien.

ReactJS UI/UX Development

ReactJS UI/UX
Development

Ons ReactJS development team werkt samen met onze UI/UX designers. Ze gebruiken CSS 3, React DND en Google’s Material UI om een aanpasbare en gebruiksvriendelijke UI/UX voor uw ReactJS web app te creëren. UI/UX speelt een cruciale rol in SEO en marketing, dus om uw ROI te maximaliseren, houden we hier rekening mee bij het plannen van uw project.

ReactJS Web App Development

ReactJS Web App
Development

Ons ReactJS web development team creëert dynamische maar toch toekomst bestendige web apps met behulp van de virtuele browser en opwindende tools zoals Reacticide en React Cosmos samen met Node.js in de backend. We zorgen ervoor dat uw ReactJS web app zorgt voor een vloeiende gebruikerservaring, connectiviteit onafhankelijkheid en compatibiliteit met meerdere browsers.

ReactJS Frontend Development

ReactJS Frontend
Development

Onze developers creëren rijke en gepolijste frontend-interfaces met behulp van de op componenten gebaseerde bibliotheek van ReactJS. Ze plaatsen verder HTML-code in JavaScript en gebruiken ReactJS virtuele DOM om de beste prestaties te krijgen. Afgezien daarvan zorgen ze ervoor dat alles op de website consistent is met uw merk kenmerken, zoals kleuren, ontwerpen, animaties, afbeeldingen, enz.

ReactJS API Integratie

ReactJS API Integratie

Onze ReactJS development specialisten kunnen gemakkelijk elke API integreren met behulp van de AXIOS bibliotheek, of deze nu complex of eenvoudig is. Ze zorgen ervoor dat uw API vindbaar is en bieden waardevolle abstracties. Het moet ook worden gebouwd met de juiste consistentie en symmetrie voor een soepele gebruikerservaring, verbeterde productiviteit en naadloze gegevensoverdracht.

ReactJS Versie Update

ReactJS Versie Update

Zedrox kan uw native React-applicatie of website updaten naar de nieuwste versie. Van versie 0.3.0 tot hebben onze developers de volledige React js bibliotheek onder de knie voor maximale beveiliging en prestaties. Ons ReactJS development team volgt een gedefinieerd proces om ervoor te zorgen dat uw web-app geen transformaties ondergaat, behalve voor verbeterde prestaties en bruikbaarheid.

ReactJS Support & Onderhoud

ReactJS Support & Onderhoud

Downtime en matige interface van de site kunnen de klantervaring op het gebied en merkimago verpesten. Ons ReactJS development team biedt end-to-end onderhouds oplossingen met betrekking tot downtime, prestaties, maatwerk, code of app stabiliteit. U kunt uw kostbare tijd en kosten besparen door middel van onze ReactJS onderhouds en support diensten, inclusief gratis deskundig advies om toekomstige problemen te voorkomen.

Wil je een succesvolle ReactJS web app zoals Netflix, Uber, Dropbox of Facebook?

Huur het professionele ReactJS Development team van Zedrox in.

Vraag gratis consult aan

Waarom voor Zedrox kiezen als uw ReactJS Web Development Bureau

 • why choose react developnment

  5+ jaar ervaring in web development en ReactJS mobiele app laten bouwen

 • why choose react developnment

  Een volledig in-house team van ReactJS Developers, Testers en Consultants.

 • why choose react developnment

  60 dagen gratis ondersteuning en onderhoud service na voltooiing van het ReactJS Web Development-project.

 • react development

  We gebruiken projectbeheer tools zoals Basecamp, Trello en Slack voor actieve communicatie en transparantie van de workflow.

 • why choose react developnment

  Onze betaalbare ReactJS development pakketten starten vanaf € 35 per uur.

 • why choose react developnment

  Oplevering van het project zonder onprofessionele vertragingen.

 • why choose react developnment

  Een strikte geheimhoudingsverklaring (100% privacy).

 • Weerbaar & aanpasbaar development proces.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Refari

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Enkele veelgestelde vragen over onze ReactJS Development-diensten

Waar wordt ReactJS voor gebruikt?

ReactJS is een populaire JavaScript bibliotheek voornamelijk gebruikt voor het bouwen van interactieve gebruikersinterfaces voor toepassingen op een webpagina. De bibliotheek staat bekend om het omgaan met zowel web- als mobiele apps. ReactJS development bedrijven gebruiken React voor web development, app development en API development zodat developers hun werk kunnen versnellen met behulp van herbruikbare UI componenten van ReactJS.

Is React of Angular beter?

React overtreft Angular vanwege de virtuele DOM implementatie. Hoewel beide uitstekend zijn voor front end development, bewerend developers dat het gemakkelijker is om tussen React versies te schakelen dan te schakelen tussen Angular versies die in een Angular project geïnstalleerd zijn.

Is ReactJS front-end of back-end?

ReactJS is een front end JavaScript bibliotheek ontwikkeld door Facebook om interactieve gebruikersinterfaces te maken.

Welke bedrijven gaven de voorkeur aan ReactJS development voor hun websites?

Uber, Facebook, Shopify, Netflix, Amazon, Instagram, Airbnb, en veel andere top bedrijvingen kozen voor het ReactJS development proces voor hun bedrijf.

Is ReactJS SEO Vriendelijk?

Op het gebied van prestaties, biedt ReactJS veel SEO voordelen. Bovendien beweren experts dat websites die met ReactJS zijn gemaakt makkelijk kunnen worden geoptimaliseerd voor betere indexering en ranking in zoekmachines.

Waarom beweert u de beste ReactJS development diensten aan te bieden?

U kunt op onze ReactJS developers vertrouwen. Zij zijn geverifieerde professionals met meer dan 5 jaar ervaring in de sector om ervoor te zorgen dat uw project goed wordt uitgevoerd. Bovendien hebben we met verschillende klanten in Rotterdam, Nederland gewerkt.

Is het technisch mogelijk en kan Zedrox me helpen met de development van mobiele apps van ReactJS?

Zedrox kan je helpen bij het ontwikkelen van een ReactJS mobiele app. Onze developers gebruiken React Native om platformonafhankelijke applicaties te maken die goed werken, zowel op Android-apparaten als op iOS! Mocht je je afvragen of het mogelijk is of niet, Wix, Instagram, Walmart en Skype zijn allemaal gebouwd met ReactJS.

Hoe vind ik het beste ReactJS development bedrijf bij mij in de buurt?

De beste manier om een ReactJS developer te vinden, is door hun portfolio te bekijken. Een geweldige manier om uw zoektocht te beginnen, is door wat feedback te bekijken van andere klanten die dat specifieke bedrijf mogelijk in eerdere projecten hebben gebruikt. Ze moeten voldoende werkervaring hebben in ReactJS en React Native development.

Bovendien moet het bedrijf een toegewijd team van deskundige en opgeleide developers hebben die meerdere klanten efficiënt kunnen afhandelen.

Wij van Zedrox kunnen uw ideale ReactJS development bedrijf zijn. Onze consultant helpen u om uw ideeën om te zetten in succesvolle, boeiende producten met onze deskundige kennis van deze technologie en software!

Dus schiet op. Aarzel niet om onze consultants te bellen of uw vraag te stellen.

Verhoog uw ROI met de kracht van ReactJS

Een bedrijf dat succesvol wil zijn, moet een geweldige website hebben. En om een geweldige website te bouwen, heb je de expertise van capabele webontwikkelaars nodig. Zedrox bestaat uit een volledig team van ervaren ReactJS UI-ontwerpers, ontwikkelaars, QA-analisten, testingenieurs en DevOps-specialisten. Ons ReactJS-ontwikkelingsteam beheerst alle nieuwste ReactJS-versies en heeft een indrukwekkend trackrecord van succesvolle ReactJS-webapps, websites en API's. Als u op zoek bent naar professionele JavaScript-ontwikkelaars die ReactJS en de andere ondersteunende frameworks begrijpen, neem dan contact op met onze ReactJS-ontwikkelaar. We zullen uw vereisten begrijpen, een strategische blauwdruk bedenken en vervolgens doorgaan met onze agile ontwikkelingsaanpak.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.