Shopify Webshop Laten Maken

Toegewijde Shopify developer met 5+ jaar ervaring

Ontvang een vrijblijvende offerte!

Shopify Website Laten Bouwen

Als u op zoek bent naar een Shopify partner bedrijf in Nederland, kunnen wij u helpen. Wij ontwikkelen al meer dan 5 jaar high-performance Shopify webshops. Ons team bestaat uit 10+ Shopify developers. Wij bouwen niet alleen Shopify webshops, maar helpen ze ook groeien. Wij bieden een volledige suite van Shopify development.
Wij hebben Shopify en Shopify plus webshops ontwikkeld voor verschillende branches. Van B2C tot B2B tot D2C, wij hebben ervaring met het ontwerpen van alle categorieën van eCommerce storefronts met behulp van Shopify. Als u op zoek bent naar een Shopify partner, die niet alleen ontwikkelt, maar ook blijft om uw Shopify webshop te ondersteunen, praat dan met ons. Wij zijn professionals die geloven in eerlijke prijzen, een professionele aanpak, en workflow transparantie.

Wat is shopify?

Een shopify webshop laten bouwen door ons is voordelig op veel vlakken voor u als ondernemer, maar wat is shopify precies? Shopify is platform waarmee een online winkel creëren gemakkelijker wordt, het laten zien van uw producten en het verkopen van uw producten gaat door shopify sneller.
Shopify is meer dan alleen een tool voor het bouwen van een webwinkel, het is een cruciaal onderdeel van uw digitale marketingstrategie. Met Shopify heeft u eindeloze mogelijkheden om uw website er prachtig uit te laten zien. Het is aan u of u een snelle en eenvoudige winkel wilt of een ingewikkelde website die echt uw merk vertegenwoordigt.

Onze Shopify Webshop Ontwikkelingsdiensten

IOS App ontwikkeling

Shopify ontwikkeling op maat

Onze ontwikkelaars kennen de architectuur van Shopify en weten hoe alles werkt. Zij kunnen voor u een webshop op maat maken die alles heeft wat u wilt. Dit omvat het thema en de functies die u nodig heeft.

Android App Ontwikkeling

Shopify thema ontwikkeling

Wij kunnen een nieuw thema ontwerpen voor uw Shopify website. Onze Shopify thema-ontwikkelaar weet hoe hij de themapakketten van Shopify moet gebruiken. We kunnen de templatebestanden, bouwstenen en andere assets aanpassen om een responsief Shopify thema te maken, wat er ook nog eens geweldig uitziet!

React Native App

Shopify app development

Wij kunnen hoogwaardige Shopify apps bouwen die eruitzien, aanvoelen en functioneren als native mobiele apps. Onze Shopify app ontwikkelaar gebruikt de nieuwste Shopify CLI, geoptimaliseerde API's, en volgt App Design Guidelines. Onze Shopify apps zijn snel in prestaties.

React Native App

Shopify SEO

Zoekmachine optimalisatie is een noodzaak van het uur geworden. Onze Shopify ontwikkelaar kan de volledige SEO van uw Shopify webshop doen. Van on-page tot technisch tot off-page, wij zorgen ervoor dat uw website alles heeft om top te scoren.

React Native App

Shopify migratieservice

Ons team kan uw eCommerce migreren van elk ander CMS naar Shopify. Wij helpen ook bij de upgrade van de standaard Shopify versie naar Shopify plus. Wij zorgen ervoor dat al uw gegevens veilig worden gemigreerd - inclusief producten en blogs.

React Native App

Shopify ondersteuning & onderhoud

U moet uw Shopify webshop goed draaiende houden. Dit betekent dat u de site up-to-date moet houden en ervoor moet zorgen dat alles goed werkt. Wij kunnen u hierbij helpen met onze support- en onderhoudsdiensten.

Shopify Website laten maken binnen Nederland?


Laat uw vraag achter en laat ze contact met u opnemen!

Boek een tijd

WWaarom moet u een shopify webshop laten bouwen door ons?

Meerdere redenen! Laat ons u de verschillende redenen vertellen om Shopify professionals van ons bureau in te huren.

 • why choose development

  5+ jaar ervaring

  Wij hebben veel ervaring in Shopify webshop Bouwen. Onze Shopify sites voldoen aan uw zakelijke doelstellingen.

 • hy choose

  10+ Shopify developers

  We komen nooit talent te kort. Ons team heeft meer dan 10 Shopify experts. Wij zijn bekwaam, gekwalificeerd en bewezen binnen Shopify development.

 • why choose

  1 week risicovrije proefperiode

  Wij bieden een periode van 1 week aan om onze developers, vaardigheden, strategie en ideologie te onderzoeken, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de juiste mensen aanneemt.

 • why choose shopify

  60 dagen ondersteuning na voltooiing

  Wij bieden 1 maand gratis ondersteuning en onderhoud voor elk Shopify project dat we doen. Dit is inclusief websiteoptimalisaties en fixes.

 • why choose

  Shopify Plus experts

  Wij hebben ook veel ervaring met Shopify Plus. Ons team heeft toegewijde Shopify Plus experts. Zij hebben een bewezen staat van dienst.

 • why choose

  Flexibele modellen voor betrokkenheid

  Onze opdrachtmodellen zijn zeer flexibel. U kunt een Shopify ontwikkelaar inhuren voor een paar uur, een teamuitbreiding, of een volledig project. Ook een Shopify webshop laten bouwen? Contacteer ons nu!

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

rushofficial

Met een passie voor auto’s en motoren is RUSH geboren.

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Waarom Shopify Plus kiezen voor uw e-commerce?

Technologie of het platform bepaalt de basis van eCommerce. Laten we eens kijken hoe Shopify Plus daarbij helpt.

 • shopify

  Shopify Plus kan overmatig verkeer, e-mailstromen, marketingcampagnes en andere eCommerce activiteiten gemakkelijk beheren.

 • shopify

  U kunt 9 extra webshop klonen maken om uw eCommerce internationaal te laten groeien.

 • shopify

  De gebruikerservaring verbetert drastisch met Shopify Plus.

 • shopify

  Het biedt automatiseringsfuncties zoals content staging, auto-uploading, scheduling, previewing, enz.

 • shopify

  Met Shopify Plus kunt u uw klanten een gepersonaliseerde ervaring bieden. Het biedt functionaliteiten om een winkel aan te passen aan de regio van de bezoeker, zoals - taal, valuta, en seizoensgebonden trends.

 • shopify

  In tegenstelling tot andere platforms, kunt u met Shopify Plus toegang geven tot meerdere personeelsaccounts via uw beheerderspaneel.

shopify plus

Veelgestelde vragen over onze Shopify ontwikkelingsdiensten

Shopify Webshop Laten Maken voor Welk soort bedrijven?

Shopify wordt door allerlei soorten bedrijven gebruikt – van lokale MKB’ers tot startups en multinationals. Enkele van de grootste merken op Shopify zijn onder meer Tesla Motors en Budweiser.

Onderteken je een NDA?

Ja, we ondertekenen een geheimhoudingsovereenkomst om de privacy van onze klanten te beschermen. We geven u ook de volledige bevoegdheid over de broncode.

Kunnen jullie mijn eCommerce website migreren van WordPress naar Shopify?

Ja, wij kunnen u helpen bij het migreren van uw eCommerce website. We gebruiken professionele tools daarvoor. Ons team zorgt ervoor dat er geen gegevens verloren gaan tijdens een platformmigratie. Als u vragen heeft over dit, voel je vrij om contact op te nemen.

Optimaliseert u Shopify-thema's?

Ja, wij kunnen het thema van uw Shopify website optimaliseren. Of u nu een herontwerp nodig hebt, uw thema mobiel responsief wilt maken, de laadtijd wilt verkorten of het thema SEO-vriendelijker wilt maken, onze Shopify-experts kunnen u helpen.

Biedt u Shopify noodhulp?

Ja, wij bieden Shopify noodhulp. Of uw webshop nu stopt met werken, uw server down gaat, uw account gehackt wordt, of wat dan ook ons team kan u helpen. U hoeft alleen maar ons Shopify supportpakket te kopen, en wij zullen er zijn om uw problemen op te lossen.

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.