adobe commerce

Wat maakt Adobe Commerce tot een alom geprefereerd platform?

Streeft u ernaar om uw bedrijf te verheffen tot een alom geprezen eCommerce-merk? Adobe loopt al vele jaren voorop op het gebied van digitale creativiteit. Het is uitgegroeid tot een top eCommerce-provider voor het bieden van digitale ervaringen.

Adobe Commerce, voorheen Magento genoemd is een top eCommerce-groeiplatform vanwege de boeiende functies en de bijbehorende intrigerende merkideologie.

Organisaties zoals Coca-Cola, Nike en Samsung hebben Magento geïmplementeerd als hun eCommerce-platform bij uitstek. Dit veelzijdige platform biedt robuuste mogelijkheden zoals geïntegreerde winkelwagentjes, catalogusorganisatie en inhoudsbeheer.

Deze blogpost duikt in de wereld van Magento Adobe Commerce en de verbazingwekkende functies die het bevat.

Laten we een kijkje nemen.

Wat is Adobe Commerce?

Op 21 april 2021 onderging Magento Commerce een naamswijziging, nu Adobe Commerce genoemd. Door de meest waardevolle functies van Magento en Adobe samen te brengen in één eCommerce-platform, is Adobe Commerce een van de meest geavanceerde B2B- en B2C-oplossingen op de markt. Het is eenvoudig te beheren en bevat handige extra functies zoals soepele backend-integratie, native B2B-functies, personalisatie en een omnichannel leveringssysteem, waardoor bedrijven een voordeel hebben ten opzichte van hun concurrenten.

Als u een eCommerce-bedrijf bezit, is Adobe Commerce webshop de juiste keuze! Hier zijn zeven opmerkelijke redenen waarom Magento Adobe Commerce de ideale eCommerce-oplossing voor bedrijven is.

Verschillende Adobe Commerce-versies

Adobe Commerce platform

Dit eCommerce-platform biedt twee versies van zijn software:

 • Adobe Commerce (Community Edition): Magneto Community Edition, een open-source, volledig uitgeruste versie van Adobe Commerce, is ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven vanwege de kosteloze beschikbaarheid. De bibliotheek met extensies stelt gebruikers in staat om de software aan te passen aan hun behoeften en om functies toe te voegen die aan hun specifieke vereisten voldoen.
 • Adobe Commerce (Enterprise Edition): Adobe Commerce biedt een premiumversie van zijn software, ideaal voor middelgrote tot grote bedrijven die snelle en veilige online transacties nodig hebben. De enterprise-editie biedt 24/7 klantenondersteuning en een reeks beveiligingsmaatregelen, waardoor het de voorkeurskeuze is voor bestellingen met grote volumes. Kiezen voor de betaalde versie is ongetwijfeld het betere alternatief in vergelijking met zijn gratis tegenhanger.

Wat maakt Adobe Commerce de ideale oplossing voor je bedrijf?

Het hebben van een consistente klantervaring is van fundamenteel belang voor elk e-commercebedrijf om hoge verkopen en inkomsten te behalen. Om een substantieel B2B-marktaandeel te verkrijgen, is het cruciaal om sterke eCommerce-platforms zoals Adobe Commerce te bezitten.

Laten we onderzoeken wat het platform te bieden heeft en beslissen of het de ideale keuze is voor uw bedrijf:

 • Faciliteert B2B en B2C commerce

Adobe Commerce wordt door Gartner en  Forrester Wave erkend als leider en is een uitgebreide en krachtige tool die is ontworpen om bedrijven te helpen hun doelstellingen op het gebied van digitale handel te realiseren. Het stelt bedrijven in staat om te profiteren van verhoogde inkomstenstromen, met zowel B2C- als B2B-verkoopmodellen, en risico’s te verminderen met verbeterde controle en strategische voordelen.

Adobe Commerce beschikt over native B2B-functionaliteiten die een plezierige en op maat gemaakte winkelervaring bieden. Dit omvat bedrijfsspecifieke catalogi, prijzen, accounts, selfservice-accountbeheer, offertes, snel bestellen en goedkeuringsworkflows. Bovendien is het platform eenvoudig aan te passen met flexibele API’s en Marketplace-extensies en is het geschikt voor meerdere bedrijfsmodellen, zoals abonnementen en terugkerende bestellingen.

 • Zorg voor een superieure gebruikerservaring via alle kanalen

De groei van digital commerce heeft het voor B2B- en B2C-bedrijven belangrijker gemaakt om klanten op hun telefoon te kunnen bereiken. Klanten wenden zich steeds vaker tot hun mobiele telefoon voor het doen van aankopen en het valideren van transacties. Om concurrerend te blijven, moeten bedrijven zorgen voor een geweldige klantervaring, en de API-gestuurde infrastructuur van Adobe Commerce kan hierbij helpen. Dit stelt verkopers in staat om snel shoppable ervaringen te ontwikkelen, te testen en te implementeren waardoor de responstijden worden versneld en de algehele ervaring wordt verbeterd.

 • Centraliseer meerdere sites met Global Reference Architecture

Adobe Commerce Cloud biedt een wereldwijde referentiearchitectuur om de lancering van B2B-, B2C- of hybride sites efficiënter te maken. Het elimineert de noodzaak van extra licenties of een nieuw platform en stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot al hun sites vanuit één dashboard. Bovendien kunnen bedrijven eenvoudig intelligentierapporten genereren zonder dat gegevensintegratie of normalisatie nodig is.

 • Gepersonaliseerde klantervaringen gefaciliteerd door AI

Adobe Commerce maakt gebruik van ai-gestuurde productaanbevelingen en zoekmogelijkheden om de klantbetrokkenheid te versterken. Het blootleggen van klantgewoonten kan echter moeilijk zijn. Dat is het moment waarop AI kan ingrijpen, waardoor organisaties hun wendbaarheid, reactievermogen en creativiteit kunnen upgraden.

Bedrijven waarderen nu het uitstekende vermogen van Artificial Intelligence (AI) om te helpen bij het vormen van een effectievere en impactvollere verbinding met klanten. Uit een recent onderzoek  van Adobe en Forrester blijkt dat meer dan de helft van de bedrijven van plan is om dit jaar in AI te investeren.

Probeer dit eens:

  • Live Search-functie Faciliteer klanten om de items snel te ontdekken.
  • Gebruik sensei’s voorgestelde merchandise en inventieve diensten om uw omzet en winst te verhogen.
  • Verleid klanten met verschillende productaanbevelingen op basis van shoppers, producten en wat het meest gevraagd is.
  • Optimaliseer uw backend-processen en key performance indicators.
 • Pas uw platform aan om te voldoen aan fluctuerende klantverwachtingen

Omdat de verwachtingen van uw klanten voortdurend evolueren, moet uw bedrijf in staat zijn om deze verschuiving op te vangen. Een succesvolle eCommerce-website moet een toename van webverkeer en transacties aankunnen naarmate uw bedrijf groeit. Als u dit niet doet, kan dit leiden tot ontevredenheid van klanten en disengagement met uw online winkel.

Een Google-onderzoek toonde aan dat slechts één seconde langzamer laden van mobiele apparaten een daling van 20% in conversiepercentages kan veroorzaken. Als je de bedrijfsgroei wilt verbeteren, vraag je je Adobe Commerce-developer om de laadtijd van de website te verkorten tot minder dan drie seconden en de conversiepercentages te maximaliseren.

Woorden afwerken

Onze experts bij Zedrox zijn een ideale voorkeur wanneer u op zoek bent naar hulp bij Adobe Commerce. We hebben een ervaren en hooggekwalificeerd team van professionals met een uitgebreide staat van dienst in de industrie.

Laat onze specialisten je laten zien hoe Adobe Commerce je kan helpen om je klanten een uitstekende ervaring te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan met uw eCommerce-winkel.

Verbeter uw eCommerce-bedrijf om meer succes te behalen.

Neem contact op

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik Adobe Commerce gebruiken voor mijn internationale bedrijfsdoel?

Met Adobe Commerce kunnen je klanten overal en altijd winkelen. Adobe bied je de mogelijkheid om winkelervaringen op verschillende kanalen op te bouwen, nieuwe merken en sites te introduceren en klanten over de hele wereld te bereiken, zowel bedrijven als particulieren.

Is Adobe Commerce geschikt voor mijn bedrijf?

Adobe Commerce (Magento) biedt bedrijven de mogelijkheid om hun zakelijke ambities te realiseren. Het biedt organisaties de middelen om in de toekomst uit te blinken, met enorme schaalbaarheid, snelheid en talloze mogelijkheden voor bedrijfsuitbreiding.

Hoe duur is een Adobe Commerce (Magento) webshop?

Adobe Commerce is een premium, betaalde optie die een scala aan functies en functionaliteiten biedt die niet zijn opgenomen in de Open Source-editie.