Waarom is Magento het beste eCommerce platform om een mode en- of een kleding webshop te lanceren?

Uw webshop is de eerste indruk van uw online bedrijf. Net als een fysieke winkel moet ook de webshop netjes, aantrekkelijk en vrij van rommel zijn. Het moet gemakkelijk toegang bieden tot het inspecteren en kopen van producten of diensten. Magento is het ideale platform om een mode of kleding gebaseerde eCommerce webshop te lanceren. Een Magento webshop maken biedt een bedrijf een aantrekkelijk uiterlijk, standaard functies en een geweldige gebruikerservaring.

Hier zijn 5 voordelen van het gebruik van Magento voor mode of kleding webshop

  • Personalisatie creëert een unieke online winkel

Magento wordt geleverd met verschillende Fashion gebaseerde thema’s. Een Magento developer kan deze thema’s aanpassen om een unieke look en feel voor uw webshop te creëren. Maatwerk bouwt merkwaarden op en verhoogt de conversie van de webshop effectief. Magento biedt veel aanpassingsmogelijkheden voor uw e-commerce winkel. Met Magento eCommerce kunt u een webshop maken met maatwerk in pagina-indeling, verzendmethode, bestelnummer, registratieformulier en meer.

  • Zoekmachine optimalisatie vriendelijke functies

SEO is essentieel om uw website goed te laten scoren in de zoekmachine. Zelfs kledingmerken met een goede reputatie hebben SEO-compatibele websites nodig. Magento-aangedreven webshops bieden eenvoudige configuratie van metadata, sitemaps, product- en categoriebeschrijvingen, creëren van aangepaste URL’s en anderen. Zo verhoogt een Magento webshop de zichtbaarheid op populaire zoekmachines zoals Google & Bing.

  • Perfect voor Mobiele Commerce

Perfect voor Mobiele Commerce

Ongeveer 40% van de gebruikers geeft de voorkeur aan smartphones of tablets voor online winkelen. Het is essentieel dat uw fashion webshop naadloos laadt op meerdere schermformaten voor een goede gebruikerservaring. Magento webshops zijn scherm responsief en laden moeiteloos zonder haperingen op laptops, desktops, pc’s, smartphones en tablets. Het bedrijf blijft dus onaangetast door de keuze van de gebruiker voor het browse-apparaat.

  • Eenvoudige implementatie van loyaliteitsprogramma’s

Een kleding webshop promoot verschillende loyaliteitsprogramma’s via beloningen, kortingsbonnen en meer. Het implementeren van loyaliteitsprogramma’s en andere soortgelijke activiteiten via Magento is eenvoudiger, wat de verkoop van klanten stimuleert en de betrokkenheid van gebruikers bevordert. Magento heeft verschillende couponcode-extensies die bedrijven kunnen integreren voor geavanceerd beheer.

  • Diverse extensies en plugins

Magento is een populair open-source eCommerce platform. Wereldwijd dragen veel developers en e-commerce experts bij aan de ontwikkeling van Magento. Als zodanig zijn er tonnen betrouwbare plugins en extensies beschikbaar om uw Magento webshop te bouwen. Dus, developers hoeven geen tijd te verspillen aan het bouwen van nieuwe functies vanaf nul. Eenvoudige integratie van plugins en extensies upgradet efficiënt de e-commerce winkel zijn functies en prestaties. Bovendien zijn de meeste Magento extensies gratis en kunnen ze via een eenvoudig proces worden geïntegreerd.

Maak vandaag nog contact met ons om te zien hoe onze Magento upgrade diensten de groei van uw bedrijf verder kunnen bevorderen.

Enkele voorbeelden van Magento kleding webwinkels

  • Helly Hansen

Helly Hansen

De populaire sportkleding retailer Helly Hansen draaide zijn eCommerce webshop oorspronkelijk op WooCommerce. Het bedrijf stapte over van WordPress naar Magento voor het ontwikkelen van functionele meertalige websites. Helly Hansen beheert zijn Magento webshop in 55 talen met intuïtieve lokale betaal- en verzendopties. Voor robuuste prestaties gebruikt Helly Hansen verschillende extensies en plugins, waaronder Experience Manager en Adobe XD.

  • OhMyGauze

OhMyGauze

OhMyGauze is een op Mexico geïnspireerd kledingmerk. Het bedrijf verkoopt al meer dan 30 jaar aansprekende kleding in de VS. Het kledingmerk handelt in 100% op katoen gebaseerde mode. Hun Magento webshop is eenvoudig te gebruiken met verschillende functies zoals het bekijken van productlabels, add-to-cart optie, delen via sociale netwerken en meer.

Inpakken

Magento is het beste eCommerce platform voor het lanceren van een mode webshop. Bij Zedrox hebben we ervaren  magento programmeur die voor verschillende bedrijven hebben gewerkt. Wij analyseren uw business idee en brainstormen over nieuwe en innovatieve functies. Onze Magento webshop wordt geleverd met intuïtieve interface ontwerpen die gebruiksvriendelijk zijn en conversie stimuleren.