Huur een bewezen back-end developer in bij Zedrox

Zedrox brengt je een team van professionele back-end programmeurs.

Een back-end software developer is verantwoordelijk voor het maken van de kernapplicatielogica, databases, data- en applicatie-integratie, API en andere items die helpen om de digitale applicaties goed te laten functioneren. Onze goed onderlegde programmeurs kunnen je helpen om op standaardmanieren aan al deze voorwaarden tegemoet te komen en de applicatie van hoge prestaties te voorzien.

Hier zijn de voordelen in één oogopslag

We hebben een grote talentenpool van backend software developers. Onze hoogopgeleide ontwikkelaars creëren een vlekkeloze codearchitectuur die de applicatie aandrijft met een hoge schaalbaarheid en verbluffende prestaties.

Kies de beste programmeur gebaseerd op jouw behoeften

Flexibele contracten voor het inhuren van een backend software developer

Direct contact met de developers

Voeg eenvoudig het aantal developers in het team toe of verminder het (op- en afschalen)

Dagelijkse rapportage via projectmanagementtools zoals Zoho, Basecamp, Slack, enz.

Klantgericht Account Management Team

Krijg extra hulp van projectmanagers

Heb je een back-end programmeur nodig met specifieke tech vaardigheden?

Ons back-end development team heeft praktische ervaring met de nieuwste tech tools en kan code maken met behulp van PHP-, Python- en JavaScript-programmeertalen. Wij kunnen jouw team versterken door de leegte van experts in minder dan twee dagen op te vullen.

Developer nodig? Dit is ons proces

Zedrox streeft naar een langdurige, succesvolle samenwerking tussen jouw organisatie en onze developers. Huur een deskundige programmeur in d.m.v. 5 eenvoudige stappen!

Vertel ons de vaardigheden die je nodig hebt

Kies, onderzoek en selecteer de developer naar jouw keuze

Eerlijk en flexibel contract

Overeenkomst

Laten we beginnen

Dani Bild

Developers inhuren van Zedrox? We helpen je graag verder!

We helpen je de meest geschikte professional uit ons team te kiezen.

Wil je ons laatste werk bekijken?

We hebben een groot scala aan projecten afgerond. Bekijk ons portfolio voor een greep van ons werk.

Baggies

Baggies

Baggies heeft een verwijzingssysteem geïntroduceerd om gebruikers te helpen een Baggy NFT te verdienen terwijl ze werken aan het bouwen van het beste crypto-netwerk. Om dit proces te vergemakkelijken, deed Baggies een beroep op de expertise van ons team van specialisten om hun statische HTML & CSS-website te migreren naar een dynamischer platform met behulp van de geavanceerde technologie van React Js. Onze experts bij Zedrox deden backend-ontwikkeling op Mongo DB & Node Js.

Daarnaast leverden we Auth-installatieservices, waaronder Wallet Connect, Twitter Login en Discord, allemaal afgehandeld door onze ervaren professionals. Onze toegewijde specialisten zorgden ervoor dat het project met de grootst mogelijke aandacht en zorg werd behandeld. We zijn er trots op deel uit te hebben gemaakt van dit spannende project en kijken ernaar uit om met Baggies samen te werken aan toekomstige inspanningen.

Refari

Refari- React native Ontwikkeling

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform dat een naadloze suite van digitale tools biedt, speciaal ontworpen voor recruiters en wervingsbureaus. Met de meest krachtige vacaturebank op de markt, combineert Refari een reeks van cross-functionele recruitment technologieën in een enkel platform.

Het werven van de juiste kandidaat kan voor sommige organisaties een gedoe zijn. Als het al geen gedoe is, dan is het ongetwijfeld een tijdrovend proces. Refari overbrugt de kloof tussen getalenteerde bronnen en groeiende organisaties door middel van haar geavanceerde recruitment widget en tools. Refari had al een solide klantenbestand en had Zedrox JavaScript-professionals nodig om de architectuur van hun website-widget opnieuw te ontwerpen voor een optimale werking. Deze widget biedt een set van waardevolle tools om profielen van geschikte kandidaten te verzamelen, een shortlist van kandidaten op te stellen en het recruitment proces te automatiseren.

Afss

AFSS

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase.

Early Aceess

Early Access

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen.

Google Review

Wat zeggen onze klanten?

Lees over de ervaringen van onze klanten en verkrijg waardevolle inzichten in de betrouwbare samenwerking die Zedrox tot de dag van vandaag heeft opgebouwd

Commas orange Commas white

Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring met Zedrox. Als klant zocht ik naar een betrouwbaar en professioneel bedrijf, en Zedrox heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het communicatieteam was responsief en vriendelijk, en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Ze begrepen mijn behoeften en leverden een op maat gemaakte oplossing van hoge kwaliteit. Ze waren deskundig en bekwaam in hun vakgebied, en de resultaten waren indrukwekkend. Ze hielden zich strikt aan deadlines en budgetten, wat me veel vertrouwen gaf. Kortom, Zedrox is een uitstekend bedrijf dat ik ten zeerste aanbeveel.

Giovanni p

Commas orange Commas white

Wat ik het meest indrukwekkend en uniek vond aan dit bedrijf was hun vermogen om op een uitzonderlijke manier te luisteren naar onze behoeften en deze te vertalen naar een op maat gemaakte oplossing. Ze begrepen niet alleen onze visie, maar wisten deze ook te overtreffen met hun expertise en creativiteit. Bovendien was hun toewijding aan klanttevredenheid opmerkelijk, met een voortdurende ondersteuning.

Dylano V

Commas orange Commas white

In mijn webshop (niet door Zedrox gebouwd) zat een probleem met de orderbevestiging. Zedrox heeft het snel gevonden en op kunnen lossen, terwijl ik er al dagen naar heb lopen zoeken. De prijs voor het oplossen viel me ook reuze mee!

Daniel van den Akker

Commas orange Commas white

Ik wilde mijn webshop upgraden naar de nieuwste Magento versie. Ze hielpen ons met de installatie van de upgrade tegen een betaalbare prijs. Zeer tevreden.

Robin Bello

Commas orange Commas white

Mijn webwinkel is tot volle tevreden vernieuwd, middels een professioneel team met een vriendelijke communicatie.

Anja van de Sande

Commas orange Commas white

Accountmanager gesproken, hele aardige gast. Ben super goed geholpen!

Linda Janssen

Veel gestelde vragen

Wat is back-end development?

Back-end ontwikkeling van elk project omvat het creëren van de applicatielogica en de goede werking ervan. Een back-end web developer maakt de code die op de server kan draaien en zorgt ook voor de gegevensverwerking van de applicatie. Het is niet zichtbaar voor de gebruikers, maar is verantwoordelijk voor de goede werking van de applicatie. Voor iedereen die een expert op het gebied van web development wil worden, moeten ze goed zijn in het maken van back-ends voor websites en apps.

Bieden jullie een NDA aan?

Ja, we bieden een geheimhoudingsverklaring aan in al onze projecten. We richten ons op het beveiligen van jouw gegevens, ideeën en privacy door regels en naleving op de juiste manier in het project te implementeren.

Ik heb een gedeeltelijk afgerond project. Kunnen jullie helpen?

We kunnen je een geschikte back-end web developer toewijzen om jouw applicatiecode aan te vullen.

Welke programmeertalen worden vaak gebruikt voor het maken van de back-end van het project?

PHP, Python, JavaScript, Java en TypeScript zijn standaardtalen voor back-end ontwikkeling van elke applicatie.

Kunnen jullie ook front-end developers leveren?

We hebben bekwame front-end developers om professionele gebruikersinterfaces te bouwen voor jouw websites, apps en softwareprogramma's. Op basis van jouw vereisten kun je het volledige team van front-end- en back-end developers inhuren om uitsluitend aan jouw project te werken.

Hoe kunnen jullie mij helpen bij het vinden van een geschikte back-end expert voor mijn project?

Wij kunnen jouw project bestuderen en bepalen of je een medior of een senior back-end programmeur nodig hebt. Verder heeft ons team medior en senior experts in verschillende programmeertalen. Zo kunnen we gemakkelijk de beste developer vinden om jouw projectapplicatie-programmeerinterfaces af te handelen.

Onze nieuwste blog

We delen continue de laatste tech blogs, artikelen, nieuws en inzichten. Je kunt het hier lezen om jouw kennis naar het volgende niveau te brengen!