Magento Webshop Laten Maken

Betere Functies ✔ Adobe's Kracht ✔ Eindeloze Groei ✔

Ontvang een vrijblijvende offerte!

Magento 2 Webshop Maken

Zedrox is sinds 2017 een Magento ontwikkelingsbureau. Onze Magento 2 gecertificeerde ontwikkelaars zijn gepassioneerd over hun werk en leveren hoogwaardige resultaten op tijd tegen een redelijke prijs. Als een dedicated Adobe Commerce Magento ontwikkelingsbedrijf in Goirle, leveren we naadloze Magento diensten.

Onze gecertificeerde Magento experts blijven altijd op de hoogte van de laatste eCommerce en technische trends. U kunt hen inhuren voor diverse soorten web development klussen. Of u nu een volledige herbouw van uw e-commerce winkel, aangepaste thema ontwerp, betaling gateway integratie, eenvoudige bug eliminatie of web app troubleshooting nodig heeft, ze kunnen het allemaal doen. Ons ervaren Magento ontwikkelingsteam creëert een technologisch geavanceerde Magento winkel voor u en helpt uw online bedrijf zijn volledige potentieel te benutten.

Magento Webshop Laten Bouwen

Zedrox is een sterk team van ervaren Magento ontwikkelaars, consultants en eCommerce experts. Als gecertificeerde Magento engineers, volgen we Adobe's aanbevolen aanpak voor het ontwikkelen van Magento 2 webshops. Of het nu gaat over het ontwerpen van een SEO-vriendelijke gebruikersinterface UI/UIX, het verbeteren van webpagina’s voor hogere conversies, een Magento webshop laten maken of het beveiligen van Adobe Commerce sites tegen cyberaanvallen, onze gecertificeerde developers zetten Hun beste beentje voor tegen scherpe prijzen voor Magento webshops.

Als gevolg van de hoogwaardige ontwikkelingsservice van Zedrox kunnen klanten zich richten op de groei van hun bedrijf. Als een gerenommeerd Magento webontwikkelingsbedrijf bieden we 60 dagen gratis ondersteuning en onderhoud vanaf de dag dat uw project live gaat. Van SEO tot strategie consulting tot technische ondersteuning en onderhoud, ons Magento webshop maak team zorgt ervoor dat u geen enkele uitdaging tegenkomt zodra u ons inhuurt.

Magento Upgrade

Magento upgrade

Magento upgrades komen met nieuwe opwindende functies die bugs en prestatieproblemen oplossen ten opzichte van de oudere versies van het eCommerce platform. Uw Magento website moet worden geüpgraded naar de nieuwste marktversie om concurrerend te zijn en beveiligd tegen cyberdreigingen. Upgrades verminderen ook het risico van het missen van nieuwe functies die niet worden ondersteund door oudere platformversies. Onze ontwikkelaars gebruiken Adobe's upgrade compatibiliteitstool om ervoor te zorgen dat uw winkel soepel upgradet naar de nieuwste Magento versie met Adobe's meest recente beveiligingspatches.

Lees meer
Magento Migratie

Magento Migratie

Wanneer u al een lopende eCommerce webshop heeft hoeft u niet vanaf nul te beginnen voor Magento webshop. Wij kunnen uw website migreren naar Magento en u helpen aanzienlijk te besparen op de ontwikkelingskosten. Of u nu een Magento 1 naar Magento 2 migratie wenst of een migratie van een ander eCommerce CMS platform zoals Shopify, WooCommerce, of OpenCart naar Magento 2, wij kunnen dit allemaal doen. Natuurlijk kunt u ook een volledige Magento webshop laten maken door ons.

Lees meer
Magento Support

Magento ondersteuning

Een gebrek aan webshop ondersteuning leidt tot onopgemerkte glitches en downtime met gevolgen voor de merkwaarden. U verliest klanten en omzet elke seconde dat uw Magento winkel down is. Met de tijdige ondersteuning van onze gecertificeerde ontwikkelaars kan elke code review, bug fixing, website performance optimalisatie en zoekmachine optimalisatie snel en perfect worden afgerond. Zo zorgen we ervoor dat uw e-commerce website altijd een geweldige klantervaring biedt. Verder zorgen we ervoor dat uw eCommerce website perfect werkt, de klok rond.

Lees meer
Magento 2 Webshop Development

Magento 2 Webshop
Development

Magento 2 Webshop wordt geleverd met categorie machtigingen, geavanceerde catalogus zoeken, en nog veel meer activiteiten die het ideaal maken voor webshop ontwikkeling. Met meer dan vijf jaar Magento ervaring in de industrie, maakt ons Magento development team professionele Magento 2 webshops die geoptimaliseerd zijn voor soepele prestaties op zowel mobiel als desktop. Onze standaard functies omvatten eenvoudige navigatie, naleving van Google's web vitals, en de nieuwste functies die cruciaal zijn om succesvol te zijn in de huidige digitale wereld. Zodra een webshop is ontwikkeld, optimaliseert ons team deze voor de belangrijkste zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing om het verkeer en de verkoopconversie te maximaliseren.

Magento PWA Development

Magento PWA
Development

PWA, of progressive web app is de nieuwe industriestandaard om een eCommerce website te laten presteren als een native app op een mobiel apparaat. PWA biedt een native ervaring en hoge prestaties, maar is veel kleiner dan mobiele apps. Verschillende populaire merken, zoals Starbucks, Pinterest, Flipkart, enz. gebruiken0 PWA om de klantervaring en de conversie te verbeteren. Voor een verbeterde gebruikerservaring en verkoopconversie gebruiken onze Magento ontwikkelaars Adobe Magento PWA Studio om premium PWA's te maken of bestaande Magento sites om te zetten in PWA's..

Magento Module Development

Magento Module
Development

Magento modules ontwikkeling in eenvoudige taal verwijst naar de ontwikkeling van functies voor een bedrijf. Modules zijn cruciaal in het leveren van een unieke klantervaring en het verbeteren van de algemene prestaties van een eCommerce webshop. Ons Magento development team gebruikt populaire Magento module development tools, zoals MageTool, en Magento PHPUnit Integration, om aangepaste Magento modules te ontwikkelen op maat van uw behoeften. Wij kunnen elke module aanpassen om uw Adobe Commerce business te laten groeien, of het nu gaat om zoekmachine optimalisatie, geautomatiseerde boekhouding, data analytics of social media marketing.

Magento 2 webshop laten maken?

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

HUUR EEN EXPERT

Waarom Zedrox als Magento maatwerk specialist?

Niet alle Magento ontwikkelingsbureaus zijn hetzelfde. Als een vertrouwd Magento webshop laten maken bedrijf in Nederland, hebben we een bewezen trackrecord van succes in het helpen van bedrijven bij het creëren van krachtige online winkelervaringen.

 • develoment

  5+ jaar Magento ontwikkelingservaring

 • why choose development

  Op tijd leveren van projecten zonder onprofessionele vertragingen.

 • why choose development

  Magento 2 ontwikkelaars, ontwerpers en accountmanagers

 • why choose development

  100% workflow transparantie door middel van top projectmanagement tools - Basecamp, Trello, & Slack.

 • why choose development

  Redelijke Magento webshop kosten vanaf €35 per manuur

 • why choose development

  Zestig dagen gratis ondersteuning en onderhoud na elk Magento project.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Flash World

FKoop haar, schoonheids- en nagelbenodigdheden tegen

Lees verder
De BreiBoerderij

De BreiBoerderij is een online wolwinkel voor al uw breiwensen.

Lees verder
Blomson

Blomson, een fietsbedrijf met een internationaal bereik

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten op maat verkoopt

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken biedt

Lees verder
DE OUDE TIJD

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een begrip in Utrecht en omstreken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen aan een Magento Development Bureau

Welk Magento platform is geschikt voor mijn behoeften?

De Magento community editie (Gratis versie) is het beste voor groeiende bedrijven, terwijl de Adobe Commerce (Betaalde versie) geschikt is voor uitgebreidere en meer gevestigde bedrijven met Omnichannel activiteiten.

Toch, als u zich verward voelt, vraag dan een deskundige consultatie aan bij onze Magento experts. Zij zullen uw behoeften, budget, bedrijfsdoelstellingen en werkingsniveau bespreken om u te helpen het juiste platform te selecteren.

Werkt mijn Magento winkel op mobiel?

Goed nieuws! Magento is volledig mobiel responsief. Elke online winkel die we voor u bouwen zal er net zo goed uitzien - en net zo goed werken - of uw klanten hem nu openen op een desktop, een tablet of een smartphone.

Zal Magento werken met mijn huidige CRM?

Magento is één van de meest compatibele eCommerce platformen op de markt. Het kan integreren en synchroniseren met de meeste toonaangevende CRM systemen, waaronder Salesforce, Infusionspot en Hubspot.

Hoe zit het met alle data In mijn huidige eCommerce platform?

Wanneer we uw e-commerce winkel ombouwen van een ander platform naar een Adobe Magento platform, zorgen we ervoor dat al uw gegevens perfect worden geïmporteerd in uw nieuwe Magento-powered e-commerce winkel. Wij importeren al uw bestaande klanteninformatie, gegevens en afbeeldingen van het e-commerce systeem dat u momenteel gebruikt. U hoeft geen extra gegevens in te voeren; u hoeft zeker niet vanaf nul te beginnen.

Is Magento veilig?

Zeker! Magento is éénn van de veiligste eCommerce platformen, gesteund door Adobe's 40 jaar vertrouwen. Veel grote merken zoals Starbucks, Alibaba, Pinterest, Flipkart en BMW gebruiken Adobe Commerce (Magento) vanwege de verbeterde beveiliging.

Bovendien heeft het officiële ontwikkelingsteam van Adobe Commerce altijd de vinger aan de pols. Hun beveiligingsteam is altijd op zoek naar nieuwe bedreigingen en ontwikkelt beveiligingspatches om de ervaring van hun klanten probleemloos te houden.

Ontwikkelt en levert Zedrox aangepaste Magento functies?

Ja. Veel van onze klanten benaderen ons vanwege ons vermogen om de beste aangepaste Magento extensies, modules, thema's en functies in Nederland te creëren.

Bieden jullie ook digtale marketing ondersteuning?

Ja, Zedrox heeft ook een toegewijd team van Digital Marketing professionals die u kunnen ondersteunen en adviseren over uw digitale groei en marketing strategieën.

Waarom zou ik voor Magento kiezen bij Webshop development?

Magento faciliteert als ecommerce platform de verkoop van uiteenlopende producten en diensten. Gebruikers kunnen zowel materiale als immateriale producten verkopen via het Magento platform. Het is een feature-rijk, robuust eCommerce platform dat u geavanceerde rapportage, SEO-vriendelijke functies, snellere snelheid prestaties, en nog veel meer laat ervaren.

In het algemeen biedt Magento Webshop u de volgende voordelen:

 • U kunt honderden producten verkopen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de schaalbaarheid en snelheidsprestaties van uw webshop.
 • Het Magento platform genereert SEO-vriendelijke URL's en scherm-responsieve websites, wat bijdraagt aan een goede aanwezigheid op de SERPs (zoekmachine resultaat pagina's).
 • Snelheidsprestaties zijn een zekere zekerheid met Magento Webshop, wat de verkoop van bedrijven stimuleert en groei bevordert.
 • Eenvoudig te gebruiken pagina editor stelt u in staat om te spelen met uw website vooruitzichten zonder het leren van programmering vaardigheden.
 • De Magento Webshop ontwikkeling biedt high-end maatwerk voor een meer persoonlijke merk touch in uw e-commerce winkel.
 • Magento Webshop wordt geleverd met ondersteuning voor meerdere bedrijfsgerichte rapporten die u helpen bij het bijhouden van bestellingen, gemiddelde orderwaarden, omzet en nog veel meer.

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.