Proactieve Magento Support Services die uw bedrijf nodig heeft om te blijven bestaan

Wees gerust en concentreer u op de groei van uw bedrijf terwijl Zedrox's Magento supportdiensten ervoor zorgen dat uw Magento webshop uptime en operationele efficiëntie heeft. Van het repareren van vervelende code bugs tot het implementeren van vitale functies en meer, onze Magento 2 Supportdiensten zijn het complete pakket dat uw eCommerce nodig heeft. Wij hebben ervaren Magento ontwikkelaars opgeleid en gecertificeerd door Adobe om te richten, te identificeren en te verwijderen bugs, problemen of fouten om ervoor te zorgen dat u nooit meer last van deze problemen en door te gaan met het stimuleren van de verkoop zonder onderbrekingen en onwelkome moeilijkheden. Ons toegewijde Magento supportteam neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de technische kant van uw webshop. Van doorlopende Magento support tot Emergency Magento development support, Zedrox zorgt op professionele wijze voor een ononderbroken eCommerce ervaring voor u en uw online klanten.

Doorlopende Magento Support Diensten die wij bieden

Magento

Probleemoplossing & Bug Fixing

Magento

24/7 Anti-hacking Kritieke Ondersteuning

Magento

Prestatiemonitoring en-optimalisatie

Magento

Installatie van
beveiligingspatches

Magento

Compatibiliteitsproblemen Oplossing

Magento

Systeemintegratie met derden

Magento

Regelmatige back-up van opslag in de cloud

Magento

Admin Ondersteuning & Eindgebruiker Training

Magento

Frontend & Backend Magento Hulp

Magento

Module Installatie & Configuratie

Meer dan 63% Magento Merchants in Nederland Geregistreerd voor onze supportservices

Maak contact met ons Adobe Commerce Support team en ontdek flexibele Magento 1 of Magento 2 support pakket(ten).

Boek gratis consultative

Waarom kiezen Merchants voor Zedrox Magento Support en onderhoud?

 • Magento 2 Experts

  We hebben Magento 2 gecertificeerde professionals getraind in het onderhouden van zowel community als enterprise-edition Adobe Commerce (Magento) webshops.

 • Ondersteuning voor Magento 1 webwinkels

  Ook al is Magento 1 afgelopen, en ondersteunt Adobe het niet meer officieel, toch kunnen onze experts u helpen het in continue staat te houden.

 • Snelle reactive en proactieve oplossingen

  Tijd is het kostbaarst wanneer uw webshop in de problemen zit. Onze experts geven snel antwoord op uw vragen, gevolgd door pro-actieve oplossingen voor uw problemen.

 • 24/7 Kritische ondersteuning

  Onze Adobe Magento experts staan te allen tijde aan uw zijde om uw bedrijf te ondersteunen zodra de noodzaak zich voordoet.

 • Flexibel ondersteuningsteam

  Ons toegewijde Adobe Commerce support- en onderhoudsteam is flexibel. Wanneer u moet upgraden van 2 naar 20 ontwikkelaars, kan dit zonder gedoe.

 • Professionele audits & onderhoud

  Een team van 5+ jaar ervaren Magento 2 ingenieurs zullen uw webshop auditen om elk aspect ervan te repareren en te onderhouden in de kortst mogelijke tijd.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Veelgestelde vragen aan ons Magento help team

Wat zijn enkele kritische technische problemen die u op te lossen op een regelmatige basis?

Als een constant onderdeel van onze Magento diensten, werken onze support experts vaak aan deze technische problemen: -

 • Website Downtime
 • Admin Fouten
 • SSL Fouten
 • 3rd Party Resource Data Ophalen Fouten
 • Afrekenen en Webshop Cart Fouten
 • Backend Wachtwoord reset link
 • 404/500 Magento Foutmeldingen
 • Magento Connect Fout
 • Beveiligingspatch installatie

Wat als ik een dringende oplossing nodig heb in geval van nood?

Onze experts blijven actief op hun schermen om te reageren op u binnen de eerste 30 minuten na ontvangst van uw vraag met betrekking tot uw Magento platform. Wij zijn gecertificeerde professionals opgeleid om snelle en ultieme ondersteuning te bieden, zowel on-demand en post-ontwikkeling diensten.

Kunt u zorgvuldig bijwerken onze Magento winkel naar de nieuwste versie? We hebben een volledig op maat gemaakte webwinkel met alles, van het thema tot modules om functies aangepast in het!

Geen probleem. Wij werken met diverse bedrijven en behandelen regelmatig verschillende projecten. Aangepaste of off-the-shelf, kunnen onze gecertificeerde ontwikkelaars updaten elke eCommerce winkel versie gevolgd door de prestaties optimalisatie zonder verstoring van een element.

Wij hebben een brede eCommerce visie op het leveren van een bevredigende klantervaring. Kan Zedrox mijn webwinkel monitoren om onvoorziene problemen te voorkomen?

Natuurlijk, u kunt onze flexibele supportpakketten verkennen en het pakket selecteren met continue monitoring en optimalisatie van de Magento webshop. Een toegewijde Magento ontwikkelaar zal worden aangesteld om uit te kijken naar uw winkel en ondersteuning te bieden wanneer u en uw team dat nodig hebben.

Hoe zal ik in staat zijn om te communiceren met een Magento support ingenieur nadat ik partner ben geworden van Zedrox?

Zedrox biedt dedicated projectmanagers aan haar klanten. Wij doen dit om te zorgen voor actieve communicatie, en volledige bijstand aan de klant, zonder onprofessionele vertragingen. Ons team maakt verder gebruik van projectmanagement tools zoals Basecamp, Trello, en Slack om u te helpen uw project status te volgen.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.