Upgrade Magento Versie om een Beter Investeringsrendement te Behalen

Wanneer Adobe een nieuwe magento versie uitbrengt, wordt het ten zeerste aanbevolen dat verkopers hun webshops bijwerken voor de nieuwste functies, betere prestaties, betere beveiliging en een veel hoger ROI. Het upgraden van Magento is niet in een klik gedaan, dus hoe doe je dit zonder downtime, gegevens of functionaliteiten verlies? De veiligste manier is het inhuren van een ervaren Adobe Commerce (Magento) upgrade bureau.

Na het succesvol upgraden van meer dan 50 webshops naar de nieuwste versie van Adobe Commerce (magento), hebben developers bij Zedrox het proces van het upgraden van Magento webshops aardig onder de knie. We hebben een slagingspercentage van 100% met alle Adobe Commerce upgrades die we verwerken, dankzij onze systematische aanpak en onze bekwame developers die dit realiseren.

Ook als u op zoek bent naar een upgrade van Magento 1 naar Magento 2, Magento 2.3 en Magento 2.4.4 upgrade kunnen onze experts u helpen. We weten welke voorzorgsmaatregelen we moeten nemen en welk proces we moeten volgen voor Adobe commerce upgrades. Zo blijft zowel uw positie in de zoekmachines als uw webshop functionaliteiten in tact tijdens de upgrade.

Voordelen van Magento 1 naar Magento 2 Upgrade

service upgrade

Hack Bestendige beveiliging

service upgrade

Vloeiendheid in UI - UX

service upgrade

63% Prestatie Verbetering

service upgrade

Compatibiliteit met de nieuwste modules

service upgrade

Gebruiksvriendelijk beheerders dashboard

service upgrade

Geavanceerde SEO-fncties

Bereid uw magento shop voor op toekomstige Adobe functies.

Huur gecertificeerde developers in voor een risicoloze Magento 2.4.6 Upgrade

Informeer nu

Waarom kiezen voor Zedrox voor magento upgrade diensten?

 • why choose upgrade

  Gecertificeerde Magento Developers

  Ons team heeft gecertificeerde Magento developers die zijn opgeleid om professionele Magento 2 upgrade bewerkingen uit te voeren, of het nu gaat om versie, code, theme of modules

 • why choose upgrade

  Geen Downtime zekerheid

  Zedrox volgt Adobe's officieel aanbevolen Magento upgrade proces dat onze developers helpt om uw Magento-shop naar de nieuwste versie te brengen zonder downtime van de server!

 • why choose upgrade

  Tijdige levering

  Tijd is geld, en we waarderen deze zin elke dag en elk uur van ons werk. Als gevolg hiervan werken onze developers met absolute discipline om ervoor te zorgen dat alles op tijd wordt gedaan en geleverd.

 • why choose upgrade

  Meer dan 50 Magento winkel geupgrade

  Na het upgraden van meer dan 50 Magento webshops naar de nieuwste Adobe versies, beheerst elke developer bij Zedrox het upgrade proces van Adobe Commerce.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Flash World

FKoop haar, schoonheids- en nagelbenodigdheden tegen

Lees verder
De BreiBoerderij

De BreiBoerderij is een online wolwinkel voor al uw breiwensen.

Lees verder
Blomson

Blomson, een fietsbedrijf met een internationaal bereik

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten op maat verkoopt

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken biedt

Lees verder
DE OUDE TIJD

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een begrip in Utrecht en omstreken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veel gestelde vragen over onze Adobe Commerce (Magento) Upgrade Diensten

Onze ervaren Adobe Commerce (Magento) Developer heeft een aantal van de veel gestelde vragen die klanten stellen beantwoord. Lees ze aandachtig door om het antwoord op uw vraag te vinden.

Hoe identificeer je of deze specifieke versie stabiel is voor de Magento Webshop Upgrade

We zijn al jaren bezig met het upgraden van Magento-Webshops. Ons team heeft bijna elke versie van Adobe Commerce (Magento) 1 en 2 grondig bestudeerd. Over het algemeen zijn alle Magento versies volledig stabiel om te gebruiken. We volgens nog steeds het officieel aanbevolen proces van Adobe zelf om uw webshop werkend te houden met elke nieuwe Magento 2 functie.

Wat als ik last heb van Bugs na het upgraden van Magento) 1.9 naar 2.4?

Magento 2.3 is een van de meest stabiele updates van Adobe. Het verhelpt alle bugs en foutmeldingen van zijn vorige versie. Dus het is zeer onwaarschijnlijk dat u last krijgt van bugs. Mocht dit toch zo zijn staan wij natuurlijk voor u klaar.

Ik ben niet zo’n technisch persoon! Wat zou er gebeuren als sommige functionaliteiten verloren gaan nadat ik mijn shop upgrade van Magento 1 naar Magento 2?

Voordat het proces begint, voert ons Adobe Commerce (Magento) team een diepgaande analyse uit van uw volledige Magento webshop om te controleren of er een functie of module is die mogelijk wordt verstoord door het nieuwe upgrade framework, zodat we u eerder kunnen informeren. We blijven ook voorbereid op dergelijke onverwachte problemen met onze praktische backup plannen.

Kun je mijn shopify webshop upgraden naar Magento 2?

Het verhuizen van uw webshop van het ene platform naar het andere is een ander proces. We noemen het ‘’Magento migration’’ Maar het antwoord is ja! Dat kunnen wij ook.

Hoe zou je ervoor zorgen dat die beveiligingspatches goed werken na het Magento update proces?

Ons team voert tests uit na een Magento 2 upgrade. We controleren intensief of beveiligingspatches correct zijn geïnstalleerd en werken. Zodra de upgrade is voltooid bieden onze developers u een gedetailleerd auditrapport waarin de wijzigingen en verbeteringen worden benadrukt.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.