Magento Webshop Development Bureau

Zedrox is al sinds 2017 een Magento ontwikkeling bureau. Niet alleen zijn de experts van ons team Magento 2 gecertificeerde developers, Maar ook nog eens gepassioneerd over hun werk daarom kunt u hier een Magento webshop laten maken met Zedrox. Ze doelen erop om hoge kwaliteit oplossingen op tijd te leveren tegen goede prijzen.

Als een toegewijd Adobe Commerce Magento webshop development bedrijf in Rotterdam, Nederland, bieden we foutloze Magento diensten aan. Onze gecertificeerde Magento experts blijven altijd op de hoogte van de nieuwste eCommerce en technische trends. U kunt ze inhuren voor iedere web development opdracht. Of u nu een volledige herbouw van uw e-commerce winkel, een aangepaste thema, geintegreerde betalingsgateways, simpele bug fixes of het oplossen van problemen met web-apps nodig hebt, ze kunnen het allemaal!

Door onze Magento ontwikkelings diensten zal uw e Commerce bedrijf het vertrouwen van uw doelgroep winnen, bovenaan de belangrijkste zoekmachines staan en zult u de leiding nemen over uw concurrenten. Ons ervaren Magento 2 webshop ontwikkeling team zal een technologisch geavanceerde Magento webshop voor u creëren en uw online bedrijf helpen het volledige potentieel te benutten.

Magento Development Diensten in Nederland

Zedrox is een sterk team van ervaren Magento ontwerpers, consultants en eCommerce experts. Als gecertificeerde Magento 2 Ingenieurs, volgen wij Adobe’s aanbevolen benadering voor het ontwikkelen van Magento 2 webshops. Of het nu gaat over het ontwerpen van een SEO-vriendelijke gebruikersinterface UI/UIX, het verbeteren van webpagina’s voor hogere conversies, een Magento webshop laten maken of het beveiligen van Adobe Commerce sites tegen cyberaanvallen, onze gecertificeerde Magento developers zetten Hun beste beentje voor tegen scherpe prijzen voor Magento webshops.

Dankzij de hoogwaardige developments diensten van Zedrox kunnen klanten zich concentreren op de groei van hun bedrijf. We bieden ook 30 dagen gratis ondersteuning en onderhoud vanaf de dag dat uw project live is gegaan. Van SEO tot strategie advies tot technische ondersteuning en onderhoud, ons Magento development team zorgt ervoor dat u geen enkele uitdaging meer uit de weg gaat met ons aan uw zijde.

Magento Upgrade

Magento Upgrade

Uw Magento website moet worden geüpgrade naar de nieuwste marktversie om opgewassen en beveiligd te zijn tegen cyberaanvallen. Upgrades verminderen ook het risico dat u nieuwe functies misloopt die niet worden ondersteund door oudere platform versies. Onze developers gebruiken Adobe’s upgrade compatibiliteits tool om ervoor te zorgen dat uw winkel soepel upgrade naar de nieuwste Magento versie met Adobe’s meest recente beveiligingspatches.

Lees meer
Magento Migratie

Magento Migratie

Of u nu Magento 1 naar Magento 2 migratie nodig heeft of migreert van een ander eCommerce CMS-platform zoals Shopify, WooCommerce, OpenCart naar Magento 2, wij kunnen dit allemaal doen. Ons Magento development team gebruikt Adobe's officieel aanbevolen tool voor gegevensmigratie om uw volledige eCommerce-website, de database, bestanden, Aangepaste functionaliteiten en modules van derden veiling te migreren naar Adobe Commerce/Magento, Natuurlijk kunt u ook een volledige Magento webshop laten maken door ons.

Lees meer
Magento Support

Magento Support

Elke seconde dat uw Magento webshop offline is, verliest u klanten en loopt u verkopen mis. Met de tijdige ondersteuning van onze gecertificeerde developers kan elke code beoordeling, bug fixing, optimalisatie van websites prestaties en zoekmachineoptimalisatie snel en perfect worden voltooid, zodat uw eCommerce-website altijd een geweldige klantervaring biedt. We zorgen er verder voor dat uw eCommerce-website altijd perfect werkt.

Learn More
Magento 2 Webshop Development

Magento 2 Webshop
Ontwikkeling

Met meer dan vijf jaar ervaring in de branche, creëert ons Magento development team professionele Magento 2-webshops die zijn geoptimaliseerd voor soepele prestaties voor zowel mobiel als desktop, gemakkelijk te navigeren zijn, voldoen aan de webvitaliteiten van Google en de nieuwste functies hebben die u nodig hebt succesvol te zijn in de digitale wereld van vandaag. Zodra een webshop is ontwikkeld, zal ons team deze ook optimaliseren voor grote zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing om gericht doelgroep verkeer en verkoopconversie te maximaliseren.

Magento PWA Development

Magento PWA
Development

PWA is de nieuwe standaard als het gaat om een eCommerce website te laten aanvoelen als een mobiele app. Meerdere populaire merken zoals starbucks, pinterest, flipkart, etc, gebruiken PWA om de klantervaring en conversie ratio te verbeteren. Voor de verbeterde gebruikerservaring en verkoopconversie gebruiken onze Magento developers Adobe Magento PWA studio om premium PWA’s te maken of bestaande Magento sites om te zetten in PWA’s.

Magento Module Development

Magento Module
Development 

Modules spelen een cruciale rol bij het leveren van een unieke klantervaring en het verbeteren van de algehele prestaties van een e Commerce webshop. Ons Magento development team gebruikt populaire Magento module ontwikkeltools, zoals MageTool en Magento PHPUnit Integratie, om aangepaste Magento modules te ontwikkelen die zijn afgestemd op uw behoeften. Of het nu gaat om zoekmachine optimalisatie, geautomatiseerde boekhouding, gegevensanalyse of socialemediamarketing, we kunnen elke module aanpassen om uw Adobe Commerce-bedrijf te laten groeien.

Heeft u een project dat u wilt bespreken?

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

HUUR EEN EXPERT

Waarom kiezen voor Zedrox als uw Magento developments bureau?

  • 5+ Jaren Magento Ontwikkeling Ervaring

  • Oplevering van het project zonder onprofessionele vertragingen.

  • Magento 2 Gecertificeerde developers, designers, en account managers

  • 100% workflow transparantie door middel van de beste tools voor projectbeheer - Basecamp, Trello en Slack.

  • Redelijke Magento webshop kosten vanaf €35 per manuur

  • Dertig dagen gratis support en onderhoud na elk Magento-project.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Veel gestelde vragen aan een Magento Development Bureau

Welk Magento platform is geschikt voor mijn behoeften?

De Magento Community editie (gratis versie) is het beste voor groeiende bedrijven, terwijl de Adobe Commerce (betaalde versie) het meest geschikt is voor meer uitgebreide en gevestigde bedrijven met Omnichannel operations.

Als je je nu nog steeds in de war voeld, vraag dan deskundig advies van een van onze Magento experts. Ze bespreken uw behoefte, budget, bedrijfsdoelen en activiteitenniveau om u te helpen bij het selecteren van het juiste platform.

Gaat mijn Magento winkel ook op mobiel werken?

Goed nieuws! Magento is geheel mobile responsive. Iedere online winkel die we voor u bouwen zal er net zo goed uitzien en werkt minstens net zo goed, ongeacht of uw klanten via mobiel, computer of tablet komen.

Werkt Magento samen met mijn CRM?

Magento is een van de meest compatibele ecommerce platforms op de markt. Het kan worden geïntegreerd en gesynchroniseerd met de meeste toonaangevende CRM-systemen, waaronder Salesforce, Infusionsoft en Hubspot.

Hoe zit het met alle gegevens in mijn huidige eCommerce-platform?

Wanneer we uw e commerce winkel ombouwen van een ander platform naar het Adobe Magento platform, zorgen we ervoor dat al uw gegevens perfect worden geïmporteerd in uw nieuwe Magento aangedreven eCommerce shop. We zouden al uw bestaande klantinformatie, gegevens en afbeeldingen kunnen importeren van welk e Commerce-systeem u ook gebruikt. Er is geen extra gegevensinvoer nodig en u hoeft zeker niet helemaal opnieuw te beginnen.

Is Magento veilig?

Zeker! Magento is een van de veiligste eCommerce platforms, onderbouwd door Adobe’s 40 jaren van vertrouwen. Veel grote merken zoals Starbucks, Alibaba, Pinterest, Flipkart en BMW gebruiken Adobe Commerce (Magento) vanwege de veiligheid.

Bovendien heeft het officiële development team van Adobe Commerce altijd de vinger op de pols. Hun beveiligingsteam is altijd op zoek naar nieuwe bedreigingen en ontwikkelt beveiligingspatches om de ervaring van hun klanten probleemloos te houden.

Ontwikkelt en levert Zedrox aangepaste Magento-functies?

Ja. Veel van onze klanten benaderen ons vanwege ons vermogen om de beste aangepaste Magento-extensies, modules, thema's en functies in Nederland te maken.

Bieden jullie ook digitale Marketing ondersteuning aan?

Ja, Zedrox heeft ook een toegewijd team van professionals op het gebied van digitale marketing die u kunnen ondersteunen en adviseren over uw digitale groei en marketingstrategieën

Maak uw bedrijf beter met Adobe Magento Commerce

We kennen de kracht van Adobe en hebben het effectief gebruikt om te slagen in een onderscheidend scala aan Magento webshop ontwikkelingsprojecten. Ons team heeft ervaring met zowel Magento community- als enterprise-edities. Met meer dan 50 hoogwaardige Magento webshops ontwikkeld in ons portfolio, verzekert Zedrox de hoogste kwaliteit, geleverd door een in-house team van gecertificeerde Magento 2 webshop ontwikkelaars, UX designers, test engineers en ervaren consultants. Als je ambieert naar een professioneel ingerichte eCommerce webshop die wereldwijd groeit en bezoekers omzet in vaste klanten! Bespreek dan vandaag nog uw wensen met onze Magento developer. Wij zijn een getraind, gecertificeerd en ervaren Magento webshop ontwikkelteam in Rotterdam, Nederland.

Huur een Magento Developer

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.