PHP Developers Inhuren

Meer dan 79% van de websites, waaronder Wikipedia, Yahoo, en Slack, zijn gebouwd op PHP. Misschien de reden waarom u ook op zoek bent naar een PHP-ontwikkelingsbedrijf met jarenlange rijke ervaring in PHP web- en softwareontwikkeling, toch? Zedrox biedt al meer dan 5 jaar full-capacity PHP-ontwikkeling diensten aan startups, mid-level bedrijven, en grootschalige ondernemingen. Bedrijven wereldwijd, en voornamelijk in Nederland, huren PHP ontwikkelaars van ons, getraind in de beste PHP frameworks zoals Laravel, Symfony, CodeIgniter, Phalcon, etc. Ons team codeert op de nieuwste PHP-versie 7.4 en voortdurend upgraden van hun vaardigheden om concurrerend te blijven. Als een toonaangevend PHP-development bureau, zijn onze programmeurs gewend aan het ontwikkelen van dynamische, high-performance, & database-gedreven PHP-oplossingen die bevorderlijk zijn voor de groei van uw bedrijf. PHP is een natuurlijke keuze die we gebruiken om projecten van wereldklasse te bouwen.

PHP-ontwikkeling op maat gemaakt door getrainde PHP developers

Met een team van hooggekwalificeerde PHP programmeurs in huis, zijn Zedrox's PHP ontwikkelingsdiensten erkend en heel Nederland. Onze vaardigheid in deze programmeertaal en de bijbehorende frameworks stellen ons in staat om 100% op maat gemaakte PHP-oplossingen te leveren om de mogelijkheden van een bedrijf te laten groeien. PHP wordt gebruikt in backend en voor server-side rendering, maar toch kan ons full-stack team van PHP-professionals u 360-graden web apps en mobiele applicaties ontwikkeling bieden voor verzekerd succes.

React Native Ontwikkeling

PHP-web app ontwikkeling

Wij maken en leveren statische, dynamische en hybride PHP-web applicaties met behulp van onze sterke OOP, MVC, en fundamentele PHP-vaardigheden. Om bedrijfsapplicaties te ontwikkelen, werkt ons PHP-ontwikkelingsbedrijf met de meest geschikte PHP frameworks zoals CodeIgniter, CakePHP, Laravel, Zend, Yii, Symfony, etc.

PHP eCommerce oplossingen

PHP eCommerce oplossingen

Wij zijn experts in het gebruik van de juiste combinatie van technologieën met PHP om cutting-edge eCommerce oplossingen te creëren met de huidige functies en mogelijkheden. Onze PHP developers hebben de expertise en tools om zeer gepersonaliseerde eCommerce sites te bouwen.

PHP CMS Ontwikkeling

PHP CMS Ontwikkeling

Onze PHP developers maken zeer aangepaste websites met behulp van PHP in de backend van toonaangevende CMS-platforms zoals WordPress, Drupal, Joomla, Adobe Commerce (Magento), en anderen. Wij gebruiken CMS'en om succesvolle websites te creëren met hun volledige potentieel ontsloten.

Custom PHP Web Portalen

Custom PHP Web Portalen

Onze PHP ontwikkelaars hebben aanzienlijke expertise en inzicht in het bouwen van business-specifieke web portals met behulp van PHP, met name B2C en B2B portals en corporate en enterprise platforms. Wij zijn een betrouwbaar website ontwikkelingsbedrijf dat zorgvuldig voldoet aan de verzoeken van haar klanten.

HP API Intergratiedienst

PHP API Intergratiedienst

Wij kunnen uw openbare, privé, of interne API's in uw PHP-systeem en CMS integreren. Wij verbinden ook API's van derde partijen met uw PHP-websites op basis van uw behoeften en specificaties met behulp van verschillende interfaces die door de API's worden geleverd. Onze API-integratie methode is snel en veilig.

PHP Ondersteuning en Onderhoud

PHP Ondersteuning en Onderhoud

Wij hebben een toegewijd team van PHP programmeurs die uw PHP-code en product functionaliteiten grondig zullen controleren, zodat er geen bugs worden doorgegeven. Onze PHP-support en onderhoudsoplossingen dekken alles, of het nu gaat om het verbeteren van de prestaties, het verhelpen van downtime, het repareren van modules, het integreren van extensies, etc.

Klaar om een web app te laten maken door een expert in PHP frameworks?

Laat uw wensen achter, en wij nemen contact met u op

Laten we praten!

Waarom PHP ontwikkelaar van Zedrox huren?

 • 5+ jaar van het ontwikkelen van webapplicaties in PHP

  5+ jaar van het ontwikkelen van webapplicaties in PHP

 • Laravel gecertificeerd & core PHP web development experts

  Laravel gecertificeerd & core PHP web development experts

 • Volgt Agile ontwikkelingsprocessen

  Volgt Agile ontwikkelingsprocessen

 • Eerlijke prijzen vanaf €35 per man-uur

  Eerlijke prijzen vanaf €35 per man-uur

 • Op tijd levering zonder vertragingen

  Op tijd levering zonder vertragingen

 • 30 dagen gratis ondersteuning na elk PHP-project

  60 dagen gratis ondersteuning na elk PHP-project

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Kastol

Kastol is een online groothandel in technische producten.

Lees verder
Sphera EC4P

Sphera is een ESG (Environmental, Social & Governance) risk management software

Lees verder
LightHouse Living

LightHouse Living is een dynamische website waarmee u uw

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten op maat verkoopt

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken biedt

Lees verder
DE OUDE TIJD

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een begrip in Utrecht en omstreken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Waarom voor PHP kiezen voor uw softwareontwikkeling?

Open-Source

Open-Source

PHP is volledig gratis te installeren en te gebruiken, waardoor het ideaal is voor startups en middelgrote bedrijven. Plus, het wordt ondersteund door een grote gemeenschap.

Geweldige compatibiliteit

Geweldige compatibiliteit

PHP-projecten stellen nooit teleur in de integratie met andere programmeertalen. Bovendien ondersteunen ze alle besturingssystemen zoals Windows, Unix, Linux, enz.

Indrukwekkende Prestaties

Indrukwekkende Prestaties

Toepassingen die gebouwd zijn op PHP laden extreem snel, zelfs met een slechte internetverbinding. PHP-web apps halen gemakkelijk informatie uit databases.

Robuuste beveiliging

Robuuste beveiliging

PHP frameworks hebben ingebouwde beveiligingstools die effectief venijnige veiligheidsbedreigingen voorkomen zoals SQL-injectie, CSS vervalsing en knoeien met gegevens.

Soepel Testen

Soepel Testen

Op PHP gebaseerde webapplicaties kunnen zeer snel getest worden. Het stelt programmeurs in staat testcases te schrijven zonder extra code te documenteren.

Beste Stabiliteit

Beste Stabiliteit

Door zijn lange bestaan is PHP naar verluidt veel stabieler dan andere programmeertalen. Het krijgt regelmatig versie- en stabiliteitsupdates om aanhoudende fouten te herstellen.

Veelgestelde vragen over onze PHP-ontwikkelingsdiensten

Hoeveel tijd nemen jullie om een PHP-project op maat te leveren?

Bij Zedrox, zijn de grondbeginselen van onze werk ethiek transparantie en eerlijkheid. We maken geen valse beloften of toezeggingen. Dus, begin met het bespreken van alle specifieke kenmerken van het project en stel vervolgens een tijdschema op voor de voltooiing. Het tijdschema zal worden geschat op basis van het werk en de complexiteit ervan. Eén ding kunnen we u echter verzekeren: een tijdige levering zonder onprofessionele vertragingen.

Kunnen jullie helpen mijn website te herontwerpen op de laatste PHP-versie?

Ja, wij kunnen uw huidige PHP-website upgraden en herontwerpen op de meest recente PHP-versie. U dient alle benodigde informatie aan te leveren. Neem contact met ons op via onsite chat, telefoon, e-mail, of het indienen van een contactformulier om uw precieze eisen voor het project te beschrijven. Wij stellen doelen en verbeteren uw site op basis van onze analyse.

Welke PHP frameworks hebben uw PHP programmeurs expertise in?

Zedrox heeft ervaren professionals in huis met meer dan een decennium aan ervaring in top PHP frameworks zoals Laravel, Symfony, CakePHP, Yii, Codeigniter, ZendFramework, etc. Onze PHP developer zijn ook getraind in verschillende CMS-platformen zoals Wordpress, Magento, PrestaShop, etc.

Welke methodologieën bieden jullie aan in complexe projecten tijdens PHP-ontwikkeling?

Wij overwegen twee ontwikkelingsmethodologieën - Waterval en Agile - afhankelijk van uw doelstellingen tijdens de voorbereidingsfase. Het proces, ongeacht de methode, omvat vaak een iteratieve aanpak (die inherent is aan Agile). Dit is een natuurlijk onderdeel van de architectuur van Agile. Iteraties in Waterval projecten stellen ons in staat om de voortgang van de ontwikkeling beter te beheren en regelmatig demo versies voor te bereiden.

Hoeveel kost PHP-ontwikkeling?

De exacte kosten zijn sterk afhankelijk van de omvang en complexiteit van het gegeven project. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, en wij zullen u voorzien van een nauwkeurige schatting op basis van de door u gewenste functionaliteiten. Wij zijn een redelijk geprijsd PHP-software ontwikkelingsbedrijf dat nooit misbruik maakt van klanten en altijd voldoet aan eisen binnen het budget.

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.