Our PrestaShop Services.

We bouwen al meer dan 9 jaar PrestaShop eCommerce winkels en hebben een goede reputatie in het leveren van kwaliteits oplossingen. We bieden een compleet assortiment aan oplossingen voor een PrestaShop winkel.

We bieden compleet een ontwerp en de ontwikkeling van eCommerce winkels, PrestaShop Store Upgrade, PrestaShop Module Development en Migratie naar PrestaShop vanaf andere platforms en Support & Onderhoud.

Design & Ontwikkeling

Of het nu een geheel nieuwe eCommerce winkel is, u uw huidige winkel wilt aanpassen of deze wil optimaliseren voor betere prestaties, onze gecertificeerde en getrainde ontwikkelaars bieden kwaliteit oplossingen voor iedereen.

Module Ontwikkeling

Wij zorgen ervoor dat u krijgt wat uw bedrijf nodig heeft, van het ontwikkelen van gepersonaliseerde modules tot het aanpassen van de bestaande module en het integreren van modules van derden. Onze technische expertise zal uw winkel robuuster en klantvriendelijker maken.

PrestaShop Upgrade

Het up-to-date houden van uw eCommerce-winkel is van cruciaal belang voor de beveiliging ervan; onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat uw winkel constant wordt bijgewerkt en draait op de nieuwste versie van het PrestaShop-platform. Het is dus niet alleen veilig, maar u profiteert ook van de nieuwste functies. 

Winkelmigratie

Onze ontwikkelaars van winkel migratie-experts zijn speciaal opgeleid zijn in het migreren van uw huidige winkel het PrestaShop-platform; we besteden speciale aandacht aan uw database en zorgen ervoor dat er geen gegevens verloren gaan tijdens het migratieproces.

Betalingsgateway integratie / ontwikkeling

We zorgen voor een veilige betalingsomgeving in uw PrestaShop-winkel door alle belangrijke betaling gateways en configuratie te integreren voor eenvoudige en snelle transacties. We bouwen ook aangepaste betalingsgateway-modules op basis van uw behoeften.

Ondersteuning en onderhoud 

Prestatieproblemen, bugs, upgrades, SEO-ranglijsten en webhosting zijn enkelen van de uitdagingen die eigenaren van PrestaShop-winkels kunnen tegenkomen. We bieden snelle en betrouwbare ondersteunings- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw winkel probleemloos draait.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder

De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder

Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder

Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder

Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder

Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder

Ryanthomas

Lees verder

Waarom kiezen voor Zedrox voor het PrestaShop-platform:

  • Ontwikkelaars zijn getraind en gecertificeerd door PrestaShop.

  • Tijdige levering.

  • U heeft een toegewijde accountmanager voor uw project.

  • Duidelijke communicatie & projectmanagement via Basecamp.

  • 9+ jaar ervaring op PrestaShop.

  • SEO-vriendelijke aanpak en strategieën.

  • Beste kwaliteit en eerlijke prijzen.

  • De focus ligt op de ROI van de klant en klantensucces.

Huur een Ontwikkelaars

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

HUUR EEN EXPERT

Wat onze klanten zeggen

We hebben geweldige klanten gehad! Het is altijd een genot geweest om ze te bedienen.