Biedt complete Prestashop projecten

We zijn de eerste erkende PrestaShop-partner in India, met een bewezen staat van dienst in het leveren van kwaliteitsvolle PrestaShop projecten. wij maken altijd voor hoogwaardige projecten die overeenkomen met uw bedrijfsdoelstellingen en ook een maximale waarde voor uw geld bieden. Onze bredere dienstverlening omvat PrestaShop Template Design, PrestaShop maatwerk, PrestaShop plug-in ontwikkeling en PrestaShop Module ontwikkeling.

Design & ontwikkeling

Als een deskundig IT-bedrijf helpen onze SEO-goeroes uw bedrijf te laten groeien en een sterke online identiteit te creëren door bedrijfsgerichte SEO-strategie speciaal voor uw bedrijf te ontwikkelen..

Migratie & Upgrade

Van het ontwikkelen van gepersonaliseerde modules tot het aanpassen van de bestaande modules en het integreren van modules van derden, wij bieden hoogwaardige oplossingen voor efficiënte prestaties.

Webwinkel migraties

Onze migratie experts besteden speciale aandacht aan het migreren van uw webwinkel naar een PrestaShop platform met de juiste back-up om een volledige beveiliging van al uw webwinkel data te garanderen. .

Betaal methode-Integratie

Wij zorgen voor een veilige betalingsomgeving in uw PrestaShop-webwinkel door alle belangrijke betaalmethode te integreren, samen met configuratie voor eenvoudige en snelle transacties..

SEO

Als een deskundig IT-bedrijf helpen onze SEO-goeroes uw bedrijf te groeien en sterke online identiteit te creëren door bedrijfsgerichte SEO-strategie voor uw bedrijf te ontwikkelen. .

Technische ondersteuning

Wij zijn een end-to-end oplossingen leverancier die uitgebreide diensten levert na de lancering. Of het nu ondersteuning is na de lancering of het uitvoeren van onderhoud is, we bieden flexibele technische ondersteunende oplossingen.

Huur een Ontwikkelaars

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

HUUR EEN EXPERT

Ontdek onze projectenLAAT ONS WERK VOOR ZICHZELF SPREKEN

We hebben een schitterend trackrecord, met een groot aantal succesvolle projecten op onze naam. Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom voor ons kiezen

  • Een officiële Magento-partner voor zakelijke oplossingen

  • In direct contact met Magento en hun technische ondersteuning

  • Up to date met de laatste Magento kennis

  • In staat om vroeg toegang te krijgen tot nieuwe Magento-software

  • Opgeleide en gecertificeerde ontwikkelaars, ontwerpers en bedrijfsmanagers

  • Flexibele ondersteuning - fulltime of parttime of per uur