Expert PrestaShop Ontwikkelaars met 5 + jaar aan wereldwijde ervaring

Op zoek naar top-kwaliteit PrestaShop deskundigen? Ervaren PrestaShop programmeurs met een bewezen trackrecord van het werken in Nederland 's meest vooraanstaande PrestaShop bedrijf? U bent op de juiste plaats. PrestaShop is een van de toonaangevende eCommerce webshop ontwikkeling platforms die bedrijven helpen digitaal te gaan, en we zijn een team van 5 + jaar ervaren, geschoolde en academisch gekwalificeerde ingenieurs die in absolute liefde met het ontwikkelen van high-fidelity zakelijke oplossingen met behulp van onze uitgebreide PrestaShop ervaring.

Of het nu PrestaShop thema ontwikkeling, aangepaste module ontwikkeling, versie-upgrade, technisch onderhoud, prestatie-optimalisatie, of post-launch ondersteuning; onze PrestaShop webshop programmeurs zijn opgeleid om een 360-graden ontwikkeling oplossing te bieden. Wij zijn specialisten met een groei-mentaliteit om uw bedrijf de push die het nodig heeft om een stap voor te blijven op uw concurrentie.

Onze PrestaShop ontwikkelaars worden gewaardeerd om hun expertise

PrestaShop ontwikkelaars bij Zedrox hebben aanzienlijke ervaring in het netwerken en het dienen van eCommerce ontwikkeling bedrijven op kleine, middelgrote en zakelijke niveaus. We hebben beheerst de PrestaShop CMS inside-out. Ons team heeft een sterke expertise in PHP, MySQL, CSS, JavaScript en XML. Bovendien, met volledige kennis van de SmartyPHP motor, MVC-design patterns, en overschrijven standaard PHP-functionaliteiten door het nemen van een logische benadering, onze gecertificeerde PrestaShop deskundigen renderen de Nederland meest professioneel geplande PrestaShop diensten.

Ontwikkel een volledig nieuwe winkelwagen met Prestashop

Migreren oude e-commerce website in Prestashop

Prestashop versie updaten van 1.5 naar 1.7 en meer

Aangepaste Prestashop Module ontwikkeling en integratie

Klaar PrestaShop thema aanpassing 

PrestaShop meerdere betaling gateway integraties 

Wilt u een-op-een overleg met een gecertificeerde PrestaShop expert?

Laat uw gegevens achter en laat ons u contacteren.

Boek gratis consultatie

Onze waardegedreven aannamemodellen

Elk bedrijf heeft zijn unieke uitdagingen, doelstellingen en ambities. Wij hebben drie wervingsmodellen gecreëerd die aan uw eisen voldoen, rekening houdend met al deze factoren.

Blok Uren

Als u snel verbeteringen of wijzigingen in een bestaand project moet aanbrengen, is dit model perfect. Of het nu gaat om het oplossen van bugs, prestatie-optimalisatie, module-onderhoud, of kit-wijzigingen, onze ontwikkelaars krijgen een vast aantal uren toegewezen om aan uw behoeften te voldoen.

Toegewijde ontwikkelaars

Dit model is geschikt voor bedrijven met grote en lopende projecten. Een dedicated Magento ontwikkelaar zal worden aangesteld om te werken aan uw dagelijkse taken. Onder dit model, zou uw dedicated ontwikkelaar worden toegestaan om 160 man-uren per maand te klokken.

Volledig-Team samenstellen

Dit model is ideaal voor grote en complexe projecten. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u een team samenstellen van gecertificeerde Magento programmeurs, ontwerpers, kwaliteitsborging ingenieurs, software testers, of andere professionals die u nodig heeft. Voor meer informatie kunt u terecht op: Lees Meer

Waarom PrestaShop Ontwikkelingsspecialisten van Zedrox inhuren?

 • Gecertificeerde Ontwikkelaars

  Het merendeel van onze PrestaShop specialisten zijn gecertificeerd voor hun vaardigheden in het gebruik van PrestaShop CMS om dynamisch geavanceerde webwinkels te creëren.

 • Agile Methodologie

  Onze PrestaShop ontwikkeling diensten worden gedreven door het volgen van agile methodologie. Het helpt ons de workflow transparantie met onze klanten te behouden.

 • Op maat gemaakte oplossingen

  Onze PrestaShop programmeurs zijn opgeleid om op maat gemaakte oplossingen voor een e-commerce bedrijf te creëren. Of het nu een module, een thema, of een uitbreiding, kunnen we engineeren precies zoals u nodig heeft.

 • Toegewijd Team

  Zedrox biedt dedicated PrestaShop ontwikkelaar (s) die zijn geïnstrueerd om zich te concentreren op een enkel project en klant voor maximale precisie en efficiëntie.

 • Eerlijke Prijzen

  Zedrox behoort tot Rotterdam's toonaangevende eCommerce ontwikkelingsbedrijven voor zijn eerlijke prijsmodellen die aan alle eisen binnen het budget voldoen.

 • 30 Dagen gratis ondersteuning na project voltooiing.

  Onze gecertificeerde PrestaShop ontwikkelaar zal toezicht houden op uw web-shop gratis, tot 30 dagen na het werk is gedaan om ervoor te zorgen geen bug of fout voordoen.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Veelgestelde vragen aan onze PrestaShop Engineers

Ik heb aangepaste ontwikkeling eisen. Kan Zedrox voldoen aan hen?

Ja, natuurlijk. Wij hebben officieel gecertificeerde PrestaShop ontwikkelaars in dienst. Ze zijn opgeleid in geavanceerde programmeertalen zoals PHP, JavaScript, en HTML-CSS, om op maat gemaakte oplossingen voor uw PrestaShop winkel te creëren.

Is PrestaShop een CMS of een kader?

PrestaShop is een op PHP gebaseerd CMS (Content Management System) dat wordt gebruikt voor het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige e-commerce webwinkels.

Hoeveel ervaring hebben jullie PrestaShop programmeurs in totaal?

Onze PrestaShop experts hebben meer dan 5 jaar ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen, aanpassen en optimaliseren van PrestaShop webwinkels.

Wat is inbegrepen in Zedrox's post-completion project ondersteuning?

De 30-dagen post-project voltooiing ondersteuning van Zedrox biedt uw PrestaShop project te verzekeren van alle soorten van functionaliteit problemen, of code, prestaties, module, thema, of functie-gerelateerde problemen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor deze professionele supportactiviteiten binnen deze 30 dagen.

Kunt u handmatig installeren en configureren van een aantal PrestaShop modules in mijn e-commerce winkel?

Zeker, onze PrestaShop experts zijn vertrouwd met de module installatie proces van binnen naar buiten. Zij kunnen de door u gevraagde modules zorgvuldig in uw webwinkel installeren en configureren voor optimale prestaties.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.