Expert PrestaShop Ontwikkelaars met 5 + jaar aan wereldwijde ervaring

Op zoek naar top-kwaliteit PrestaShop developer? Wij van Zedrox hebben ervaren PrestaShop Ontwikkelaars die genoeg ervaring hebben binnen het platorm! U bent op de juiste plaats als u zoekt naar PrestaShop developers. PrestaShop is een van de bekendste eCommerce webshop-development platformen die bedrijven helpen digitaal te gaan, en we zijn een team van 5 + jaar ervaren, geschoolde en academisch gekwalificeerde ingenieurs. We zijn dol op developen we helpen graag bij high-fidelity zakelijke oplossingen met behulp van onze uitgebreide PrestaShop ervaring.

Of het nu PrestaShop thema development, aangepaste module development, versie-upgrade, technisch onderhoud, prestatie-optimalisatie of post-launch ondersteuning is; onze PrestaShop webshop programmeurs zijn opgeleid om een 360-graden ontwikkeling oplossing te bieden. Wij zijn specialisten met een groei-mentaliteit om uw bedrijf de push te geven die het nodig heeft om een stap voor te blijven op uw concurrentie.

Onze PrestaShop ontwikkelaars worden gewaardeerd om hun expertise

PrestaShop ontwikkelaars bij Zedrox hebben aanzienlijke ervaring in het netwerken en het dienen van eCommerce ontwikkeling voor bedrijven op kleine, middelgrote en zakelijke niveaus. We beheersen nu ook PrestaShop CMS inside-out. Ons team heeft een sterke expertise in PHP, MySQL, CSS, JavaScript en XML. Bovendien, met volledige kennis van de SmartyPHP motor, MVC-design patterns en het overschrijven van de standaard PHP-functionaliteiten doornemen voor een logische benadering, onze gecertificeerde PrestaShop deskundigen beheersen de meest professionele PrestaShop diensten.

prestashop dev ser

Ontwikkel een volledig nieuwe winkelwagen met Prestashop

prestashop dev ser

Migreren oude e-commerce website in Prestashop

prestashop dev ser

Prestashop versie updaten van 1.7 naar 8.0 en meer

prestashop dev ser

Aangepaste Prestashop Module ontwikkeling en integratie

prestashop dev ser

Klaar PrestaShop thema aanpassing 

prestashop dev ser

PrestaShop meerdere betaling gateway integraties 

Wilt u een-op-een overleg met een gecertificeerde PrestaShop Specialisten?

Laat uw gegevens achter en laat ons u contacteren.

Boek gratis consultatie

Onze waardegedreven aannamemodellen

Elk bedrijf heeft zijn unieke uitdagingen, doelstellingen en ambities. Wij hebben drie wervingsmodellen gecreëerd die aan uw eisen voldoen, rekening houdend met al deze factoren.

blockhours

Blok Uren

AAls u snel verbeteringen of wijzigingen in een bestaand project moet aanbrengen, is dit model perfect. Of het nu gaat om het oplossen van bugs, prestatie-optimalisatie, module-onderhoud of kit-wijzigingen, onze developers krijgen een vast aantal uren toegewezen om aan uw behoeften te voldoen.

dedicated developer

Toegewijde Ontwikkelaars

Dit model is geschikt voor bedrijven met grote en lopende projecten. Een dedicated PrestaShop ontwikkelaar zal worden aangesteld om te werken aan uw dagelijkse taken. Onder dit model, zou uw dedicated ontwikkelaar worden toegestaan om 160 man-uren per maand te klokken.

prestashop ontwikkelaar

Volledig-Team samenstellen

Dit model is ideaal voor grote en complexe projecten. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u een team samenstellen van gecertificeerde PrestaShop programmeurs, ontwerpers, kwaliteitsborging ingenieurs, software testers, of andere professionals die u nodig heeft.

Waarom PrestaShop Ontwikkelingsspecialisten van Zedrox inhuren?

 • why choose development

  Gecertificeerde PrestaShop Ontwikkelaars

  Het merendeel van onze PrestaShop specialisten zijn gecertificeerd voor hun vaardigheden in het gebruik van PrestaShop CMS om dynamisch geavanceerde webwinkels te creëren.

 • why choose development

  Agile Methodologie

  Onze PrestaShop ontwikkeling diensten worden gedreven door het volgen van agile methodologie. Het helpt ons de workflow transparantie met onze klanten te behouden.

 • why choose development

  Op maat gemaakte oplossingen

  Onze PrestaShop programmeurs zijn opgeleid om op maat gemaakte oplossingen voor een e-commerce bedrijf te creëren. Of het nu een module, een thema, of een uitbreiding, kunnen we engineeren precies zoals u nodig heeft.

 • why choose development

  Dedicated Team

  Zedrox biedt dedicated PrestaShop developers (s) die zijn geïnstrueerd om zich te concentreren op een enkel project en klant voor maximale precisie en efficiëntie.

 • why choose react developnment

  Eerlijke Prijzen

  Zedrox behoort tot Nederland's toonaangevende eCommerce ontwikkelingsbedrijven voor zijn eerlijke prijsmodellen die aan alle eisen binnen het budget voldoen.

 • why choose development

  60 Dagen gratis ondersteuning na project voltooiing.

  Onze gecertificeerde PrestaShop developer zal toezicht houden op uw web-shop gratis tot 60 dagen na het werk is gedaan, om ervoor te zorgen dat er geen bug of fout voor kan doen.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Dolenko Handelsonderneming

Dolenko Handelsonderneming is gevestigd in Nederland

Lees verder
Nettenkoning
Nettenkoning

Met jarenlange ervaring in de nettenindustrie is de Nettenkoning een betrouwbare bron voor al uw netten.

Lees verder
Allana's Fashion

Allana's Fashion is uw one-stop shop voor het hele gezin

Lees verder
CheapOutdoor

De volgende keer dat je iets nodig hebt voor je outdoor avonturen

Lees verder
PlantPal

PlantPal heeft een uitgebreid assortiment producten ontwikkeld

Lees verder
Huis Accessoires

Als uw one-stop-shop voor decoratiebenodigdheden

Lees verder
IPN BV

IPN BV is dé importeur voor al uw dierbenodigdheden

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen aan onze PrestaShop specialisten

Ik heb aangepaste ontwikkeling eisen. Kan Zedrox voldoen aan hen?

Ja, natuurlijk. Wij hebben officieel gecertificeerde PrestaShop ontwikkelaars in dienst. Ze zijn opgeleid in geavanceerde programmeertalen zoals PHP, JavaScript, en HTML-CSS, om op maat gemaakte oplossingen voor uw PrestaShop winkel te creëren.

Is PrestaShop een CMS of een kader?

PrestaShop is een op PHP gebaseerd CMS (Content Management System) dat wordt gebruikt voor het ontwerpen en ontwikkelen van hoogwaardige e-commerce webwinkels.

Hoeveel ervaring hebben jullie PrestaShop programmeurs in totaal?

Onze PrestaShop experts hebben meer dan 5 jaar ervaring in het ontwikkelen, ontwerpen, aanpassen en optimaliseren van PrestaShop webwinkels.

Wat is inbegrepen in Zedrox's post-completion project ondersteuning?

De 60-dagen post-project voltooiing ondersteuning van Zedrox biedt uw PrestaShop project te verzekeren van alle soorten van functionaliteit problemen, of code, prestaties, module, thema, of functie-gerelateerde problemen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor deze professionele supportactiviteiten binnen deze 60 dagen.

Kunt u handmatig installeren en configureren van een aantal PrestaShop modules in mijn e-commerce winkel?

Zeker, onze PrestaShop experts zijn vertrouwd met de module installatie proces van binnen naar buiten. Zij kunnen de door u gevraagde modules zorgvuldig in uw webwinkel installeren en configureren voor optimale prestaties.

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.