PrestaShop Upgrade 8.0

Gecertificeerde PrestaShop developers migrate PrestaShop 1.6 naar 1.7 nieuwste versie

Ontvang een vrijblijvende offerte!

Upgrade PrestaShop 1.7 tot 8.0 voor optimale prestaties

De gloednieuwe PrestaShop versie 1.7 brengt de krachtige Symfony 2 framework, uitstekende admin-interface, verbeterde beveiliging, en verhoogde prestaties. Als u momenteel gebruik maakt van de oudere PrestaShop versie 1.6 en op zoek bent naar professionele upgrade diensten, dan kunt u Zedrox overweeg dan Zedrox als een betrouwbare partner. Wij hebben een gecertificeerd team van PrestaShop developer die hebben gewerkt aan bijna alle PrestaShop versies, met inbegrip van de meest populaire zoals 1.7.3, 1.7.8.6 en de meest recente, PrestaShop 8.0.

Wij kunnen het gehele upgrade proces voor u verzorgen, van het maken van back-ups van uw huidige winkel tot het testen van de nieuwe PrestaShop versie in een staging omgeving. Niet alleen upgraden we, maar monitoren we ook regelmatig uw winkel. Wij zijn altijd bereid om aanpassingen te maken aan uw webwinkel voor een heerlijke gebruikerservaring. Tot nu toe hebben we meer dan 60 PrestaShop eCommerce winkels geüpgraded. Ons team begrijpt hoe belangrijk het is om te zorgen voor minimale downtime, dus we zorgen ervoor dat de upgrade snel en efficiënt wordt gedaan zonder data en organische SEO verlies.

PrestaShop Upgrade binnen Nederland

Wij bieden veilige end-to-end diensten om PrestaShop upgraden binnen en buiten Nederland. Wat hebben we gedaan? PrestaShop ontwikkeling, ontwerp en onderhoud voor kleine, middelgrote en enterprise-level organisaties. U kunt in ons vertrouwen met uw PrestaShop winkel. We hebben een goede training met de beste data migratie tool-kits uitgevoerd, Natuurlijk ook handmatige upgrade diensten voor Prestashop. Zoekt u naar een upgrade? Graag identificeren welke van onze PrestaShop 1.7 upgrade diensten u nodig heeft voor uw PrestaShop winkel.

PrestaShop 1.7 UI/UX ontwerpen

PrestaShop 1.7 UI/UX ontwerpen

Upgrade PrestaShop 1.6 naar 1.7

Upgrade PrestaShop 1.6 naar 1.7

PrestaShop 1.7 snelheid optimalisatie

PrestaShop 1.7 snelheid optimalisatie

PrestaShop 1.7 Module comptabiliteit

PrestaShop 1.7 Module comptabiliteit

Migratie naar PrestaShop 1.7

Migratie PrestaShop 1.6 naar 1.7 

Upgrade Data gegevensherstel & Backup

Data upgrade, gegevensherstel & Backup

Klaar om het niveau van uw Prestashop online winkel?

Laten we bespreken wat er nodig is om re-design voor de versie-upgrade uit te voeren.

Plan een gratis gesprek

Waarom Zedrox kiezen voor uw PrestaShop upgrade?

In aanvulling op onze jarenlange ervaring, en de reputatie van de industrie, zijn er verschillende redenen om Zedrox te kiezen als uw PrestaShop partner om uuw site te upgraden..

 • Gecertificeerde Ontwikkelaars

  Gecertificeerde Ontwikkelaars

  We hebben een full-stack team van PrestaShop ontwikkelaars die officieel gecertificeerd zijn door PrestaShop Inc.

 • Agile Methode

  Agile Methode

  We volgen agile methodologie om onze klanten bijgewerkt te houden in elke fase bij het upgraden van hun winkel naar de nieuwste PrestaShop-versie.

 • Veilige & Geteste Aanpak

  Veilige & Geteste Aanpak

  We hebben de beste gegevens migratie en versie-upgrade tools. Met behulp van daarvan, zorgen wij voor een 100% veilig upgrade proces.

 • Volledige webwinkel upgrade

  Volledige webwinkel upgrade

  Wanneer u Zedrox selecteert als uw PrestaShop partner, krijgt u een complete upgrade oplossing van thema tot de kern tot modules.

 • Eerlijke prijzen

  Eerlijke prijzen

  Onze PrestaShop upgrade pakketten zijn eerlijk geprijsd om het budget van elk bedrijf aan te vullen, of het nu een startup of een gevestigde onderneming is.

 • Tot 30 dagen gratis ondersteuning

  Tot 60 dagen gratis ondersteuning

  Ons team controleert uw PrestaShop voor maximaal 60 dagen na de upgrade naar de nieuwste versie. In de tussentijd, als er problemen ontstaan, lossen we het gratis op.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Dolenko Handelsonderneming

Dolenko Handelsonderneming is gevestigd in Nederland

Lees verder
Nettenkoning
Nettenkoning

Met jarenlange ervaring in de nettenindustrie is de Nettenkoning een betrouwbare bron voor al uw netten.

Lees verder
Allana's Fashion

Allana's Fashion is uw one-stop shop voor het hele gezin

Lees verder
CheapOutdoor

De volgende keer dat je iets nodig hebt voor je outdoor avonturen

Lees verder
PlantPal

PlantPal heeft een uitgebreid assortiment producten ontwikkeld

Lees verder
Huis Accessoires

Als uw one-stop-shop voor decoratiebenodigdheden

Lees verder
IPN BV

IPN BV is dé importeur voor al uw dierbenodigdheden

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen over onze PrestaShop upgrade diensten

Wat is de huidige versie van PrestaShop?

PrestaShop 1.7.8.8 is de huidige meest bijgewerkte versie die u kunt installeren in uw PrestaShop winkel.

Waarom zou u upgraden naar de nieuwste PrestaShop 8.0 versie?

Nu PrestaShop 8.0 beschikbaar is, bevat het nieuwe functies en verbeteringen die de gebruikerservaring verbeteren en winkelbeheer moeiteloos maken. Deze nieuwe versie heeft een betere interface, verbeterde beveiliging en verbeterde e-commerce mogelijkheden. Bovendien draait hij op het vernieuwde Symfony-framework. Upgrade nu uw PrestaShop 1.7 naar 8.0.

Hoeveel PrestaShop ontwikkelaars heb je in je team?

Wij hebben een full-stack team van meer dan 15 PrestaShop ontwikkelaars, waarvan de meerderheid gecertificeerd en opgeleid is om hoogwaardige PrestaShop webwinkels te bouwen.

Wat is B2B in PrestaShop?

Prestashop's registratie standaard biedt alleen basisfuncties. Een van de nieuwe functies is de 'B2B registratie' waarmee u aparte B2B registratieformulieren kunt maken met extra velden, zodat u meer info kunt ontvangen en de verzamelde gegevens automatisch kunt toevoegen aan de B2B groep van uw klanten.

Wat als mijn aangepaste PrestaShop module fouten begint te rapporteren na het upgrade proces?

Dit is zeer onwaarschijnlijk te gebeuren. Wij volgen alleen PrestaShop aanbevolen upgrade proces. Ons team is wereldwijd erkend voor de kwaliteit en authenticiteit van ons werk. Toch, als deze situatie zich voordoet in een zeldzaam geval, zal het worden gedekt binnen de gratis 60 dagen van ondersteuning en onderhoud dat wij aanbieden na elk project.

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.