Upgrade PrestaShop 1.6 tot 1.7 voor optimale prestaties

De gloednieuwe PrestaShop versie 1.7 brengt de krachtige Symfony 2 framework, uitstekende admin-interface, verbeterde beveiliging, en verhoogde prestaties. Als u momenteel gebruik maakt van de oudere PrestaShop versie 1.6 en op zoek bent naar professionele upgrade diensten, overweeg dan Zedrox als een betrouwbare partner. Wij hebben een gecertificeerd team van PrestaShop programmeurs die hebben gewerkt aan bijna alle PrestaShop versies, met inbegrip van de meest populaire zoals 1.7.3 en de meest recente, 1.7.8.6.

Wij kunnen het gehele upgrade proces voor u verzorgen, van het maken van back-ups van uw huidige winkel tot het testen van de nieuwe PrestaShop versie in een staging omgeving. Niet alleen upgraden we, maar monitoren we ook regelmatig uw winkel. Wij zijn altijd bereid om aanpassingen te maken aan uw webwinkel voor een heerlijke gebruikerservaring. Tot nu toe hebben we meer dan 60 PrestaShop eCommerce winkels geupgrade. Ons team begrijpt hoe belangrijk het is om te zorgen voor minimale downtime, dus we zorgen ervoor dat de upgrade snel en efficiënt wordt gedaan zonder data en organische SEO verlies.

PrestaShop Upgrade diensten in Nederland

Wij bieden de meest veilige en end-to-end PrestaShop upgrade diensten in Nederland. Hebben gedaan PrestaShop ontwikkeling, ontwerp en onderhoud voor kleine, middelgrote en enterprise-level organisaties, kunt u ons vertrouwen met uw aangepaste PrestaShop. We hebben een goede training met de beste data migratie tool-kits uit te voeren geautomatiseerde en PrestaShop handmatige upgrade processen. Vriendelijk kijken en te identificeren welke van onze PrestaShop 1.7 upgrade diensten die u nodig hebt voor uw PrestaShop online winkel.

PrestaShop 1.7 UI/UX ontwerpen

PrestaShop 1.7 UI/UX ontwerpen

Upgrade PrestaShop 1.6 naar 1.7

Upgrade PrestaShop 1.6 naar 1.7

PrestaShop 1.7 snelheid optimalisatie

PrestaShop 1.7 snelheid optimalisatie

PrestaShop 1.7 Module comptabiliteit

PrestaShop 1.7 Module comptabiliteit

Migratie naar PrestaShop 1.7

Migratie naar PrestaShop 1.7 

Upgrade Data gegevensherstel & Backup

Upgrade Data gegevensherstel & Backup

Klaar om het niveau van uw Prestashop online winkel?

Laten we aansluiten en bespreken de elementen die we nodig hebben om re-design voor de versie-upgrade

Plan een gratis gesprek

Waarom Zedrox kiezen voor uw PrestaShop versie-upgrade?

In aanvulling op onze jarenlange ervaring, en de reputatie van de industrie, zijn er verschillende redenen om Zedrox te kiezen als uw PrestaShop upgrade partner.

 • Gecertificeerde Ontwikkelaars

  Gecertificeerde Ontwikkelaars

  We hebben een full-stack team van PrestaShop ontwikkelaars die officieel gecertificeerd zijn door PrestaShop Inc.

 • Agile Methode

  Agile Methode

  We volgen agile methodologie om onze klanten bijgewerkt te houden in elke fase bij het upgraden van hun winkel naar de nieuwste PrestaShop-versie.

 • Veilige & Geteste Aanpak

  Veilige & Geteste Aanpak

  We hebben de beste gegevens migratie en versie-upgrade tools. Met behulp van daarvan, zorgen wij voor een 100% veilig upgrade proces.

 • Volledige webwinkel upgrade

  Volledige webwinkel upgrade

  Wanneer u Zedrox selecteert als uw PrestaShop partner, krijgt u een complete upgrade oplossing van thema tot de kern tot modules.

 • Eerlijke prijzen

  Eerlijke prijzen

  Onze PrestaShop upgrade pakketten zijn eerlijk geprijsd om het budget van elk bedrijf aan te vullen, of het nu een startup of een gevestigde onderneming is.

 • Tot 30 dagen gratis ondersteuning

  Tot 30 dagen gratis ondersteuning

  Ons team controleert uw PrestaShop voor maximaal 30 dagen na de upgrade naar de nieuwste versie. In de tussentijd, als er problemen ontstaan, lossen we het gratis op.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Veelgestelde vragen over onze PrestaShop upgrade diensten

Wat is de huidige versie van PrestaShop?

PrestaShop 1.7.8.6 is de huidige meest bijgewerkte versie die u kunt installeren in uw PrestaShop winkel.

Hoeveel PrestaShop ontwikkelaars heb je in je team?

Wij hebben een full-stack team van meer dan 15 PrestaShop ontwikkelaars, waarvan de meerderheid gecertificeerd en opgeleid is om hoogwaardige PrestaShop webwinkels te bouwen.

Wat is B2B in PrestaShop?

Prestashop's registratie standaard biedt alleen basisfuncties. Een van de nieuwe functies is de 'B2B registratie' waarmee u aparte B2B registratieformulieren kunt maken met extra velden, zodat u meer info kunt ontvangen en de verzamelde gegevens automatisch kunt toevoegen aan de B2B groep van uw klanten.

Wat als mijn aangepaste PrestaShop module fouten begint te rapporteren na het upgrade proces?

Dit is zeer onwaarschijnlijk te gebeuren. Wij volgen alleen PrestaShop aanbevolen upgrade proces. Ons team is wereldwijd erkend voor de kwaliteit en authenticiteit van ons werk. Toch, als deze situatie zich voordoet in een zeldzaam geval, zal het worden gedekt binnen de gratis 30 dagen van ondersteuning en onderhoud dat wij aanbieden na elk project.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.