Prestashop Webshop Laten Maken

Doormiddel van onze PrestaShop opgeleide en gecertificeerde ontwikkelaars. Wij ontwerpen en ontwikkelen robuuste PrestaShop eCommerce-sites volgens uw zakelijke behoeften.

Ontvang een vrijblijvende offerte!

PrestaShop Webshop Development Bureau

Zedrox is sinds 2017 een PrestaShop development bureau. De experts van ons team zijn niet alleen PrestaShop gecertificeerd, maar hebben ook passie voor hun werk. Het zijn opgeleide developers die er altijd naar streven om op tijd en tegen een redelijke prijs hoogwaardige resultaten te leveren.

We zijn een toegewijd PrestaShop webshop development bedrijf in Goirle, en we bieden naadloze PrestaShop diensten aan. Onze gecertificeerde PrestaShop experts blijven altijd op de hoogte van de nieuwste eCommerce- en technologie trends. U kunt ze inhuren voor elke web development opdracht. Of u nu een volledige herbouw van uw e-commerce shop, een aangepast thema wilt laten ontwerpen, geïntegreerde betaling gateways wilt toevoegen, eenvoudige bugs opgelost wilt hebben of oplossingen van problemen met web-apps nodig heeft, ze kunnen het allemaal.

Via onze PrestaShop development diensten wint uw e-commerce bedrijf het vertrouwen van uw doelgroep, scoort het bovenaan in de belangrijkste zoekmachines en neemt het de leiding over uw concurrenten. Ons ervaren PrestaShop development team zal een technologisch geavanceerde PrestaShop webshop voor u creëren en uw online bedrijf helpen zijn volledige potentieel te benutten.

PrestaShop Development diensten in Nederland

Zedrox is een sterk team van ervaren PrestaShop developers, consultants en eCommerce experts. Als vertrouwd PrestaShop development agency volgen we de officieel aanbevolen aanpak van PrestaShop om PrestaShop webshops te ontwikkelen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een SEO-vriendelijke gebruikersinterface/UX, het verbeteren van webpagina's voor hogere conversies Of het beveiligen van een PrestaShop tegen cyberaanvallen. onze gecertificeerde PrestaShop developers zetten hun beste beentje voor. Dankzij de hoogwaardige development diensten van Zedrox kunnen onze klanten zich concentreren op de groei van hun bedrijf. We bieden ook 30 dagen gratis ondersteuning en onderhoud vanaf de dag dat uw project live is gegaan. Van SEO tot strategie advies tot technische ondersteuning en onderhoud, ons PrestaShop webshop development team zorgt ervoor dat u geen enkele uitdaging meer aangaat als u ons eenmaal inhuurt.

Webshop Design & Ontwikkeling

Prestashop Ontwikkelaars

Wij hebben bekwame PrestaShop developers voor het maken van professionele webshops. Onze Prestashop webwinkels zijn mobiel-ready, veilig en schaalbaar. Wij passen de online winkel aan om snelle prestaties en UX te leveren aan online shoppers

Lees meer
PrestaShop Upgrade

Prestashop upgrade

Het up-to-date houden van uw eCommerce-winkel is van cruciaal belang voor de beveiliging ervan; onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat uw winkel constant wordt bijgewerkt en draait op de nieuwste versie van het PrestaShop-platform. Het is dus niet alleen veilig, maar u profiteert ook van de nieuwste functies.

Lees meer
Betalingsgateway integratie / ontwikkeling

PrestaShop Support en onderhoud 

Prestatieproblemen, bugs, upgrades, SEO-ranglijsten en webhosting zijn enkelen van de uitdagingen die eigenaren van PrestaShop-winkels kunnen tegenkomen. We bieden snelle en betrouwbare ondersteunings- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw winkel probleemloos draait.

Lees meer
PrestaShop Winkelmigratie

PrestaShop
Winkelmigratie

Onze ontwikkelaars van winkel migratie-experts zijn speciaal opgeleid zijn in het migreren van uw huidige winkel het PrestaShop-platform; we besteden speciale aandacht aan uw database en zorgen ervoor dat er geen gegevens verloren gaan tijdens het migratieproces.

Magento PWA Development

Payment gateway
integration / ontwikkeling 

We zorgen voor een veilige betalingsomgeving in uw PrestaShop-winkel door alle belangrijke betaling gateways en configuratie te integreren voor eenvoudige en snelle transacties. We bouwen ook aangepaste betalingsgateway-modules op basis van uw behoeften.

Module Ontwikkeling

Module Ontwikkeling

Wij zorgen ervoor dat u krijgt wat uw bedrijf nodig heeft, van het ontwikkelen van gepersonaliseerde modules tot het aanpassen van de bestaande module en het integreren van modules van derden. Onze technische expertise zal uw winkel robuuster en klantvriendelijker maken.

Heeft u een project dat u wilt bespreken?

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

HUUR EEN EXPERT

Waarom kiezen voor Zedrox als uw Prestashop developments bureau?

  • 5+ Jaren PrestaShop Development Ervaring

  • Oplevering van het project zonder onprofessionele vertragingen

  • PrestaShop Gecertificeerde developers, designers, en account managers

  • 100% workflow transparantie door middel van de beste tools voor projectbeheer - Basecamp, Trello en Slack

  • Redelijke PrestaShop webshop kosten vanaf €35 per manuur

  • Dertig dagen gratis support en onderhoud na elk PrestaShop-project

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Dolenko Handelsonderneming

Dolenko Handelsonderneming is gevestigd in Nederland

Lees verder
Nettenkoning
Nettenkoning

Met jarenlange ervaring in de nettenindustrie is de Nettenkoning een betrouwbare bron voor al uw netten.

Lees verder
Allana's Fashion

Allana's Fashion is uw one-stop shop voor het hele gezin

Lees verder
CheapOutdoor

De volgende keer dat je iets nodig hebt voor je outdoor avonturen

Lees verder
PlantPal

PlantPal heeft een uitgebreid assortiment producten ontwikkeld

Lees verder
Huis Accessoires

Als uw one-stop-shop voor decoratiebenodigdheden

Lees verder
IPN BV

IPN BV is dé importeur voor al uw dierbenodigdheden

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veel gestelde vragen aan een PrestaShop Development Bureau

Welk Prestashop platform is geschikt voor mijn behoeften?

De Prestashop Community editie (gratis versie) is het beste voor groeiende bedrijven, terwijl de Adobe Commerce (betaalde versie) het meest geschikt is voor meer uitgebreide en gevestigde bedrijven met Omnichannel operations.

Als je je nu nog steeds in de war voeld, vraag dan deskundig advies van een van onze Prestashop experts. Ze bespreken uw behoefte, budget, bedrijfsdoelen en activiteitenniveau om u te helpen bij het selecteren van het juiste platform.

Gaat mijn Prestashop winkel ook op mobiel werken?

Goed nieuws! Prestashop is geheel mobile responsive. Iedere online winkel die we voor u bouwen zal er net zo goed uitzien en werkt minstens net zo goed, ongeacht of uw klanten via mobiel, computer of tablet komen.

Werkt Prestashop samen met mijn CRM?

Prestashop is een van de meest compatibele ecommerce platforms op de markt. Het kan worden geïntegreerd en gesynchroniseerd met de meeste toonaangevende CRM-systemen, waaronder Salesforce, Infusionsoft en Hubspot.

Hoe zit het met alle gegevens in mijn huidige eCommerce-platform?

Wanneer we uw e commerce winkel ombouwen van een ander platform naar het Prestashop, zorgen we ervoor dat al uw gegevens perfect worden geïmporteerd in uw nieuwe Prestashop aangedreven eCommerce shop. We zouden al uw bestaande klantinformatie, gegevens en afbeeldingen kunnen importeren van welk e Commerce-systeem u ook gebruikt. Er is geen extra gegevensinvoer nodig en u hoeft zeker niet helemaal opnieuw te beginnen.

Is Prestashop veilig?

Zeker! Prestashop is een van de veiligste eCommerce platforms, onderbouwd door Adobe’s 40 jaren van vertrouwen. Veel grote merken zoals Starbucks, Alibaba, Pinterest, Flipkart en BMW gebruiken Prestashop vanwege de veiligheid.

Bovendien heeft het officiële development team van Prestashop altijd de vinger op de pols. Hun beveiligingsteam is altijd op zoek naar nieuwe bedreigingen en ontwikkelt beveiligingspatches om de ervaring van hun klanten probleemloos te houden.

Ontwikkelt en levert Zedrox aangepaste PrestaShop-functies?

Ja. Veel van onze klanten benaderen ons vanwege ons vermogen om de beste aangepaste Prestashop -extensies, modules, thema's en functies in Nederland te maken.

Bieden jullie ook digitale Marketing ondersteuning aan?

Ja, Zedrox heeft ook een toegewijd team van professionals op het gebied van digitale marketing die u kunnen ondersteunen en adviseren over uw digitale groei en marketingstrategieën

Een succesvolle PrestaShop webshop laten maken

Ben je klaar om je e-commerce naar een hoger niveau te tillen? Het Zedrox PrestaShop webshop-ontwikkelteam kan u helpen om vanaf het begin een succesvol online bedrijf te maken. We creëren al meer dan vijf jaar PrestaShops van topkwaliteit. Met een bekwaam team van PrestaShop frontend-ontwerpers, backend-ontwikkelaars, testingenieurs, QA-analisten en groeiadviseurs, weten we hoe we de functies van PrestaShop moeten gebruiken om een e-commerce te helpen starten, concurreren, groeien en behouden in zijn niche. Het merendeel van onze PrestaShop webshop-ontwikkelaars is gecertificeerd. We zijn getraind om diensten op tijd, binnen het budget en volgens de eisen van de klant te leveren. Wilt u uw PrestaShop-reis beginnen met experts? Kom in contact met de PrestaShop-consultants van Zedrox.

Huur een PrestaShop Developer

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.