React Native app laten bouwen

React Native is de meest populaire programmeertaal die organisaties wereldwijd gebruiken om native-achtige gebruikerservaringen te leveren. Het is een veilige manier om game-veranderende mobiele apps te bouwen voor zowel Android als iOS. Bij Zedrox, een React Native app-ontwikkelingsbureau met bewezen expertise in het gebruik van React native web framework, combineren we de kracht van een mensgerichte ontwerpervaring met de uitzonderlijke functies van React Native framework om verbluffende successen te leveren. Ons full-stack team van React native app ontwikkelaars kan krachtige mobiele apps ontwikkelen vanuit het niets of het framework integreren in uw bestaande applicatie binnen de beloofde tijdlijn zonder extra kosten.

React Native App Ontwikkelings Diensten

Zelf aangestuurd door React app specialist gevestigd in Rotterdam, onze React native app ontwikkelings- diensten zijn meer dan alleen het voldoen aan de begroting plannen. Wij zorgen ervoor dat het volledige potentieel van het framework wordt benut voor de hoogste kwaliteit output. We leveren de beste codekwaliteit volgens agile methodologieën en professionele coderingsstandaarden. Om de end-to-end workflow transparant te houden, werken en communiceren onze React Native specialisten via topindustrie tools zoals Basecamp, Trello, Skype, en Slack.

React Native Ontwikkeling

React Native App
Ontwikkeling

Het maakt niet uit hoe eenvoudig, complex of feature-rijk uw product is; onze React Native app ontwikkelaar kunnen uw eisen verwerken om cross-functionele React apps te ontwikkelen die een native-achtige gebruikerservaring leveren in alle belangrijke resoluties voor een maximale conversie.

react native ser

React Native Ondersteuning
en Onderhoud

Van het oplossen van bugs tot het toevoegen van nieuwe functies, onze ervaren React Native ontwikkelaars kunnen u helpen uw React app te onderhouden. We bieden ook andere React-ondersteuningsdiensten, zoals prestatie-optimalisatie, code review, beveiligingsaudits en doorlopend onderhoud om uw React-app in een stabiele en voortdurende staat te houden.

react native

React Native App Migratie

Migreren naar React Native framework kan complex zijn zonder getrainde engineers aan uw zijde. Bij Zedrox kan een opgeleid team van top React Native specialisten uw traditionele mobiele app migreren naar de nieuwste React Native versie 0.68 of hoger, zonder downtime of dataverlies.

react native ser

API & Component Ontwikkeling

Ons team van doorgewinterde React Native ontwikkelaars kan op maat gemaakte API's en geoptimaliseerde componenten bouwen voor de hoge prestaties en stabiliteit van uw React Native mobiele app. We helpen ze ook integreren met bestaande native codebases voor een naadloze ervaring voor uw gebruikers.

Stop met het uitstellen van uw volgende beste React app project

Bespreek uw vereisten met een React Native app ontwikkelaar

Laten we aan de slag gaan

Waarom wij graag react native apps ontwikkelen

React Native is wereldwijd uitgegroeid tot het meest favoriete framework voor de ontwikkeling van mobiele apps. Laten we eens kijken naar een aantal top voordelen van het gebruik ervan: -

react native

Cross-Platform Ontwikkeling

Een enkele codebase geschreven in React Native kan worden gebruikt voor zowel Android- als iOS-apparaten, waardoor tijd en middelen worden bespaard.

why react native

Modulaire structuur

De modulaire architectuur van het React Native framework is de game-changer: Asynchrone API's kunnen nu worden gebruikt om snel resultaten te leveren.

why react native

Krachtige Prestaties

React Native maakt gebruik van de grafische verwerkingseenheid (GPU), in tegenstelling tot andere technologieën, die CPU-intensief zijn. Dit zorgt voor snelle prestaties.

why react native

Snellere ontwikkeling

Omdat het grootste deel van de code kan worden hergebruikt en een soepele modulaire structuur heeft, kunnen op React Native gebaseerde mobiele apps snel worden uitgerold en Go Live worden gemaakt.

why react native

Vertrouwd door miljarden

React Native is gebruikt om mobiele apps voor Facebook en Instagram te maken die dagelijks door miljarden mensen worden vertrouwd en gebruikt.

why react native

Integratie met derden

We kunnen een breed scala aan API's en tools van derden gebruiken omdat React Native integreert met JavaScript.

Waarom React Native App ontwikkelaar van Zedrox huren?

 • why choose development

  Uitvoerig gescreende React Native ontwikkelaars

 • why choose development

  Toegewijde resource op verzoek

 • why choose development

  Op tijd project levering

 • React development

  Eerlijke prijs vanaf €35 per manuur

 • code

  Uitstekende kwaliteit code

 • why choose development

  60 dagen gratis ondersteuning & onderhoud na lancering

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Refari

Refari, gevestigd in Sydney, Australië, is een online platform

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen aan onze React Native app ontwikkelaars

Wat is React Native?

React Native is een door Facebook ontwikkeld open-source framework voor de ontwikkeling van mobiele applicaties, gepubliceerd in 2015. Het maakt gebruik van een enkele codebase om apps te genereren voor verschillende platforms en stelt ontwikkelaars in staat om gebruik te maken van de native platformfuncties van het framework. Het heeft een heleboel ingebouwde essentiële componenten en API's die je in je programma's kunt gebruiken.

Is het mogelijk om door te gaan met het ontwikkelen van React Native-applicaties als je al een native app voor je bedrijf hebt?

Ja, dat is mogelijk. Je moet React Native afhankelijkheden en mappenstructuur instellen en deze vervolgens opnemen in de React Native code. De integratie moet voor elk platform afzonderlijk worden gedaan. Voordat je de uiteindelijke beslissing neemt, moet je de investering in termen van tijd en geld vergelijken met het simpelweg upgraden van je bestaande app of het bouwen van een nieuwe app. Het is essentieel om advies in te winnen bij een React Native app developer voordat u deze definitieve beslissing neemt.

Waarom zou je React Native kiezen in plaats van traditionele app-ontwikkeling?

Native apps zijn beperkt tot een bepaald platform, zoals Android of iOS. React Native-apps kunnen echter op elk mobiel besturingssysteem of op het web worden gebruikt. Met één enkele ontwikkelinspanning kun je een app ontwikkelen die op veel platforms en apparaten van alle schermgroottes kan worden gebruikt.

Wat is het React Native app-ontwikkelingsproces dat jullie volgen?

We hebben een tijd-getest en flexibel proces om elke native applicatie te ontwikkelen. Dit zijn de stappen: -

 • Eisen gesprek
 • Project beoordeling
 • Ontwerp en ontwikkeling
 • Staging en testen
 • Server implementatie
 • Ondersteuning en onderhoud

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.