Uw One-Stop Shopify Ontwikkelingsbureau

Als u op zoek bent naar een Shopify ontwikkelingsbedrijf in Nederland, kunnen wij u helpen. Wij ontwikkelen al meer dan 5 jaar high-performance Shopify webshops. Ons team bestaat uit 10+ Shopify ontwikkelaars. Wij bouwen niet alleen Shopify webshops, maar helpen ze ook groeien. Wij bieden een volledige suite van Shopify ontwikkelingsdiensten.
Wij hebben Shopify en Shopify plus webshops ontwikkeld voor verschillende branches. Van B2C tot B2B tot D2C, wij hebben ervaring met het ontwerpen van alle categorieën van eCommerce storefronts met behulp van Shopify. Als u op zoek bent naar een partner, die niet alleen ontwikkelt, maar ook blijft om uw Shopify webshop te ondersteunen, praat dan met ons. Wij zijn professionals die geloven in eerlijke prijzen, een professionele aanpak, en workflow transparantie.

Shopify specialisten inhuren

We hebben zeer bekwame Shopify ontwikkelaars bij Zedrox. Ze hebben een goede kennis van JavaScript, PHP en JQuery. Onze Shopify programmeurs kennen de API's van het platform. Ze maken ook gebruik van Shopify's versiecontrolesysteem bij het ontwerpen van responsieve thema's.
Onze Shopify professionals kunnen u helpen bij het bouwen van een complete eCommerce webshop vanaf nul. Naast programmeren, hebben ze ook interesse in marketing en business development. Door hun subsidiaire vaardigheden, helpen zij onze klanten betere beslissingen te nemen ten gunste van hun online webshop.

Onze Shopify Webwinkel Ontwikkelingsdiensten

IOS App ontwikkeling

Shopify ontwikkeling op maat

Onze ontwikkelaars kennen de architectuur van Shopify en weten hoe alles werkt. Zij kunnen voor u een webshop op maat maken die alles heeft wat u wilt. Dit omvat het thema en de functies die u nodig heeft.

Android App Ontwikkeling

Shopify thema ontwikkeling

Wij kunnen een nieuw thema ontwerpen voor uw Shopify website. Onze Shopify thema-ontwikkelaar weet hoe hij de themapakketten van Shopify moet gebruiken. We kunnen de template bestanden, bouwstenen en andere assets aanpassen om een responsief Shopify thema te maken, wat er ook nog eens geweldig uitziet!

React Native App

Shopify app ontwikkeling

Wij kunnen hoogwaardige Shopify apps bouwen die er uitzien, aanvoelen en functioneren als native mobiele apps. Onze Shopify app ontwikkelaar gebruikt de nieuwste Shopify CLI, geoptimaliseerde API's, en volgt App Design Guidelines. Onze Shopify apps zijn snel in prestaties.

React Native App

Shopify SEO

Zoekmachine optimalisatie is een noodzaak van het uur geworden. Onze Shopify webontwikkelaar kan de volledige SEO van uw Shopify webshop doen. Van on-page tot technisch tot off-page, wij zorgen ervoor dat uw website alles heeft om top te scoren.

React Native App

Shopify migratieservice

Ons team kan uw eCommerce migreren van elk ander CMS naar Shopify. Wij helpen ook bij de upgrade van de standaard Shopify versie naar Shopify plus. Wij zorgen ervoor dat al uw gegevens veilig worden gemigreerd - inclusief producten en blogs.

React Native App

Shopify ondersteuning & onderhoud

U moet uw Shopify webshop goed draaiende houden. Dit betekent dat u de site up-to-date moet houden en ervoor moet zorgen dat alles goed werkt. Wij kunnen u hierbij helpen met onze support- en onderhoudsdiensten.

Wilt u een één-op-één gesprek met een Shopify expert?

Boek een tijd

Waarom Shopify ontwikkelaars van Zedrox inhuren?

Meerdere redenen! Laat ons u de verschillende redenen vertellen om Shopify professionals van ons bureau in te huren.

 • 5+ jaar ervaring

  Wij hebben veel ervaring in Shopify webshop ontwikkeling. Onze Shopify sites voldoen aan uw zakelijke doelstellingen.

 • 10+ Shopify ontwikkelaars

  We komen nooit talent te kort. Ons team heeft meer dan 10 Shopify ontwikkelaars. Wij zijn bekwaam, gekwalificeerd en bewezen.

 • 1 week risicovrije proefperiode

  Wij bieden een periode van 1 week aan om onze ontwikkelaars, vaardigheden, strategie en ideologie te onderzoeken, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de juiste mensen aanneemt.

 • 30 dagen ondersteuning na voltooiing

  Wij bieden 1 maand gratis ondersteuning en onderhoud voor elk Shopify project dat we doen. Dit is inclusief websiteoptimalisaties en fixes.

 • Shopify Plus experts

  Wij hebben ook veel ervaring met Shopify Plus. Ons team heeft toegewijde Shopify Plus experts. Zij hebben een bewezen staat van dienst.

 • Flexibele modellen voor betrokkenheid

  Onze opdrachtmodellen zijn zeer flexibel. U kunt een Shopify ontwikkelaar inhuren voor een paar uur, een teamuitbreiding, of een volledig project.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Waarom Shopify Plus kiezen voor uw e-commerce?

Technologie of het platform bepaalt de basis van eCommerce. Laten we eens kijken hoe Shopify Plus daarbij helpt.

 • Shopify Plus kan overmatig verkeer, e-mailstromen, marketingcampagnes en andere eCommerce activiteiten gemakkelijk beheren.

 • U kunt 9 extra webshop klonen maken om uw eCommerce internationaal te laten groeien.

 • De gebruikerservaring verbetert drastisch met Shopify Plus.

 • Het biedt automatiseringsfuncties zoals content staging, auto-uploading, scheduling, previewing, enz.

 • Met Shopify Plus kunt u uw klanten een gepersonaliseerde ervaring bieden. Het biedt functionaliteiten om een winkel aan te passen aan de regio van de bezoeker, zoals - taal, valuta, en seizoensgebonden trends.

 • In tegenstelling tot andere platforms, kunt u met Shopify Plus toegang geven tot meerdere personeelsaccounts via uw beheerderspaneel.

Veelgestelde vragen over onze Shopify ontwikkelingsdiensten

Onderteken je een NDA?

Ja, we ondertekenen een geheimhoudingsovereenkomst om de privacy van onze klanten te beschermen. We geven u ook de volledige bevoegdheid over de broncode.

Kunnen jullie mijn eCommerce website migreren van WordPress naar Shopify?

Ja, wij kunnen u helpen bij het migreren van uw eCommerce website. We gebruiken professionele tools daarvoor. Ons team zorgt ervoor dat er geen gegevens verloren gaan tijdens een platformmigratie. Als u vragen heeft over dit, voel je vrij om contact op te nemen.

Optimaliseert u Shopify-thema's?

Ja, wij kunnen het thema van uw Shopify website optimaliseren. Of u nu een herontwerp nodig hebt, uw thema mobiel responsief wilt maken, de laadtijd wilt verkorten of het thema SEO-vriendelijker wilt maken, onze Shopify-experts kunnen u helpen.

Biedt u Shopify noodhulp?

Ja, wij bieden Shopify noodhulp. Of uw webshop nu stopt met werken, uw server down gaat, uw account gehackt wordt, of wat dan ook, ons team kan u helpen. U hoeft alleen maar ons Shopify support pakket te kopen, en wij zullen er zijn om uw problemen op te lossen.

Wat onze klanten zeggen

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.