Onze WooCommerce Services

Bij Zedrox werken we al meer dan 10 jaar aan WooCommerce Oplossingen ; we kennen de mogelijkheden van WooCommerce en beheersen de kunst om een ​​perfecte op WooCommerce gebaseerde eCommerce winkel te leveren.

We hebben een indrukwekkend team van ontwikkelaars en ontwerpers die de winkel volgens uw behoeften leveren en ervoor zorgen dat bezoekers worden omgezet in klanten.

Winkel Ontwerp en
ontwikkeling

Ons team van creatieve ontwerpers en ervaren backend-ontwikkelaars kan een online eCommerce winkel leveren die is afgestemd op uw bedrijf en uw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat uw winkelbezoekers een zeer vriendelijke winkelervaring hebben.

Plug-in ontwikkeling en aanpassing

We bouwen aangepaste plug-ins om ervoor te zorgen dat aan uw zakelijke behoeften wordt voldaan; in onze minstens 10-jarige werkervaring met WooCommerce, hebben we veel plug-ins ontwikkeld en veel vooraf gebouwde plug-ins aangepast met als hoofddoel om uw winkel robuuster en klantvriendelijker te maken.

Winkelmigratie

We hebben een uitzonderlijk team van ontwikkelaars die experts zijn in het migreren van uw huidige winkel naar het WooCommerce-platform. Bij het migreren van uw winkel besteden we speciale aandacht aan uw database en zorgen we ervoor dat er tijdens het migratieproces geen gegevens verloren gaan.

Betalingsgateway integratie / ontwikkeling

We zorgen voor een veilige betalingsomgeving in uw eCommerce winkel door alle belangrijke betaling gateways en configuratie te integreren voor eenvoudige en snelle transacties. We bouwen ook aangepaste betalingsgateway-modules op basis van uw behoeften.

Upgrade en migratie

Het up-to-date houden van uw eCommerce winkel is van cruciaal belang voor de beveiliging ervan; onze ontwikkelaars zorgen ervoor dat uw winkel constant wordt bijgewerkt en draait op de nieuwste versie van het WooCommerce-platform. Het is dus niet alleen veilig, maar levert ook robuuste prestaties aan uw bezoekers.

Ondersteuning en onderhoud

WooCommerce is een snelle en gemakkelijke oplossing voor het bouwen van eCommerce winkels voor kleine tot middelgrote bedrijven. Zoals elke eCommerce winkel kunnen er prestatieproblemen en bugs zijn die winkeleigenaren kunnen tegenkomen. We bieden snelle en betrouwbare ondersteunings- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw winkel de draait zonder bugs.

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder

De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder

Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder

Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder

Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder

Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder

Ryanthomas

Lees verder

Waarom kiezen voor Zedrox voor het WooCommerce-platform:

  • 10+ jaar ervaren ontwikkelaars.

  • U heeft een toegewijde accountmanager voor uw project.

  • Duidelijke communicatie & projectmanagement via Basecamp.

  • SEO-vriendelijke aanpak en strategieën.

  • Beste kwaliteit en eerlijke prijzen.

  • De focus ligt op de ROI van de klant en klantensucces.

  • Tijdige levering zonder falen.

Huur een Ontwikkelaars

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

HUUR EEN EXPERT

Wat onze klanten zeggen

We hebben geweldige klanten gehad! Het is altijd een genot geweest om ze te bedienen.