Uitstekende Woocommerce leveren Ontwikkelingen oplossingen

Bij Zedrox streven we ernaar om perfectie te leveren in elk van onze projecten. Als betrouwbare leverancier leveren we oplossingen die er fantastisch uitzien en een hoogwaardige prestatie leveren. We hebben een team van creatieve ontwikkelaars die experimenteren en oplossingen bieden die indruk maken op onze klanten. Met meer dan 2000 projecten die tot nu toe zijn opgeleverd, hebben we de mogelijkheden gecreëerd om uw bedrijf tot een succes te maken.

Design & Ontwikkeling

We combineren ontwerpelementen met de geavanceerde technologieën om uitstekende WooCommerce webshops te leveren. Onze ontwikkelaars leveren oplossingen op maat die voldoen aan uw bedrijfsdoelstelling.

Aangepaste Thema Ontwikkeling

Een thema is een cruciaal element op uw website. We zorgen ervoor dat uw e-commerce site een aangepast thema heeft dat is afgestemd op uw zakelijke niche en uw websitebezoeker.

Plugin
Ontwikkeling

Geef uw bedrijf uitstekende functies met onze plug-in ontwikkeling oplossingen. We bieden complete oplossingen, waaronder het ontwikkelen, aanpassen, integreren en verbeteren van plug-ins.

Betaalmethode
Integratie

We bieden integratieservices voor alle belangrijke betaalmethodes zoals PayPal, SafePay en Amazon Pay om een veilige betalingsomgeving in uw WordPress webshop te garanderen.

Up-Gradatie en
Migratie

Of het nu gaat om het upgraden van uw Woo webshop naar de nieuwste versie of het migreren van uw webshop naar dit geweldige platform, onze experts zullen het proces voltooien met volledige beveiliging van uw gegevens.

WooCommerce
SEO

Ons SEO-team bestaat uit ervaren strategen en SEO-goeroes die uw webshop zullen configureren voor een optimale prestatie in alle populaire zoekmachines.

Huur een Ontwikkelaars

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

HUUR EEN EXPERT

Ontdek onze projectenLAAT ONS WERK VOOR ZICHZELF SPREKEN

We hebben een schitterend trackrecord, met een groot aantal succesvolle projecten op onze naam. Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom voor ons kiezen

  • eerlijke prijzen

  • seo vriendelijke strategieën

  • gericht op verzoek van klanten

  • spoedige levering

  • experts in WooCommerce en Wordpress

  • hulp wanneer je het het meeste nodig hebt