Nettenkoning banner

Over het project:

Nettenkoning heeft een sterke aanwezigheid in de nettenindustrie en biedt oplossingen voor al uw netten voor vele toepassingen. Van het beschermen van mensen en dieren tot het gebruik in de sport, tuinbouw en daarbuiten! Ze hebben het allemaal. Nettenkoning is niet alleen bekend in eigen land, maar staat ook hoog aangeschreven voor betrouwbare service op de Europese markt.

Nettenkoning nam contact op met onze gewaardeerde professionals bij Zedrox, en het team ging meteen aan de slag. Ze installeerden Prestashop versie 1.7.8.7 en het Warehouse Elementor Theme voor een naadloos functionerende website en zorgden ervoor dat elke door de klant gevraagde aanpassing met precisie werd uitgevoerd (inclusief het verwijderen/verplaatsen van secties op de productpagina). Bovendien werd GTM (Google Tag Manager) opgezet zodat de analytics in de toekomst nauwkeurig kunnen worden gevolgd.

Prestashop Logo
Blomson website

Wat hebben we gedaan

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit posuere, sapien accumsan erat commodo placerat dapibus pharetra, molestie aptent feugiat ultricies lacinia cursus tempor.

placerat dapibus pharetra, molestie aptent feugiat ultricies lacinia cursus tempor.

  • Prestashop versie 1.7.8.7 installatie
  • Setup Warehouse elementor Thema
  • GTM Setup
  • Product Pagina aanpassingen

Huur een developer

Neem contact op en maak van jouw bedrijfsidee een succesvol project