afssportal banner

Over het project:

De AFSS Portal is speciaal ontworpen om Strata Managers, Building Managers en Facility Managers te helpen bij het beheren van tal van gebouwen met behulp van de AFSS-methode. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt het mogelijk om het hele AFSS-indieningsproces te volgen en te automatiseren, waardoor elke keer op tijd taken worden voltooid.

Het Zedrox-team heeft dit portaal van de grond af aan ontwikkeld. Het is ontworpen om meerdere gebruikers een op status gebaseerd platform te bieden. Onze specialisten hebben een reeks functionaliteiten opgenomen, d.w.z. gegevensuitbreiding, meerdere transacties beheren, communiceren met belanghebbenden, 24 uur per dag gemakkelijke toegang, documenten veilig opslaan, wetgevingsupdates, alle mijlpalen bijhouden, extra onderhoud van gebouwen en aanvraagproces in elke fase. Chrome-gebaseerde statusupdates kunnen in PDF worden geproduceerd of via e-mail worden verzonden. Een van de grootste moeilijkheden die we tegenkwamen was de tijdsdruk. Onze toegewijde professionals zorgden er echter voor dat de eindresultaten op tijd werden geleverd en dat het portaal functioneel was.

Prestashop Logo
Blomson website

Eindindruk

We werken graag samen met onze klanten om vooruitstrevende en moderne oplossingen te presenteren. Samen kunnen we succes behalen in onze toekomstige inspanningen.

Technische bits

  • Ontwerp en ontwikkeling
  • Backend ontwikkeling op Laravel
  • Frontend ontwikkeling op Blade
  • Api-integratie redigeren
  • Auth Installatie

Huur een developer

Neem contact op en maak van jouw bedrijfsidee een succesvol project