Over het project:

De cliënt biedt ondersteuning en advies om klanten te helpen bij het kiezen van het beste materiaal voor de renovatie van hun eigendom. Ze waren op zoek naar een geschikt online platform waarmee ze hun brede productassortiment aan hun potentiële klanten konden presenteren. Gelukkig hebben ze de weg naar ons gevonden. Gezien hun zakelijke niche en vereisten, was WooCommerce / Wordpress de beste beschikbare optie.

Om een snelle ontwikkeling te garanderen, werd er een "Project Obligation Document" opgesteld, waarin alle vereisten van het project, belangrijke mijlpalen die moeten worden bereikt en de verwachte opleverdatum zijn opgenomen. De cliënt kreeg ook tijdige updates om transparantie in het proces te garanderen. De website werd niet alleen geïmplementeerd volgens de ingestelde tijdsbestekken, maar beschikt ook over de nieuwste functies en een innemende UI/UX.

Prestashop Logo

Eindindruk

We werken graag samen met onze klanten om vooruitstrevende en moderne oplossingen te presenteren. Samen kunnen we succes behalen in onze toekomstige inspanningen.

Wat we gedaan hebben:

  • Upgrade
  • Ontwerp
  • Ondersteuning en onderhoud
  • Website ontwikkeling

Huur een developer

Neem contact op en maak van jouw bedrijfsidee een succesvol project