Tradesman App banner

Over het project:

The Digger Magazine wordt wekelijks uitgebracht in Glasgow (Schotland) en is te vinden bij krantenwinkels, buurtwinkels en garages, naast dat het beschikbaar is op internet. Deze iOS/ Android-applicatie vereist dat klanten een lidmaatschap kopen om toegang te krijgen tot de PDF's van het tijdschrift. De applicatie heeft een database met meer dan 100 tijdschrift-PDF's.

Ons team bij Zedrox had een opwindende ervaring met het werken met de klant, het ontwerpen van mockups voor een nieuwe applicatie, het maken van React Native iOS & Android-applicaties, een webgebaseerd backend/ admin-paneel en webservices om de back-end met zijn database te verbinden met de applicaties. Bovendien hebben we QA uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de applicaties correct functioneren op de belangrijkste mobiele apparaten. Het werken met de klant was een heerlijke ervaring!

Tradesman website

Eindindruk

Ons team werkt graag samen met onze klanten om moderne en vooruitstrevende oplossingen te bieden. We zijn er zeker van dat onze gezamenlijke inspanningen de weg vrijmaken voor een succesvolle toekomst in de industrie.

Technische bits

  • React Native iOS & Android Applicatie
  • Backend ontwikkeling met Laravel
  • Ontwerp en ontwikkeling
  • Ge├»ntegreerde Stripe-betaling

Huur een developer

Neem contact op en maak van jouw bedrijfsidee een succesvol project