magento 2 upgrade

6 Redenen- Waarom moet je upgraden naar Magento 2?

Magento is een populair e-commerce platform. Het biedt online winkels alle functies die ze nodig hebben om te slagen.

Maar om bij te blijven met de concurrentie, en om het beste potentieel van dit open-source CMS te benutten, moet u het upgraden naar de nieuwste versie.

De nieuwste versie op dit moment is Magento 2.4.4. Maar, als u de verlopen Magento 1 platform gebruikt, dan moet u weten dat de Magento 1 tot Magento 2 upgrade niet zomaar even gedaan is.

U zou de hulp van professionele ontwikkelaars of een ervaren Magento ontwikkelingsbureau nodig hebben.

Bovendien, als u denkt dat uw winkel goed draait, en u geen Magento 2 upgrade nodig heeft, kunnen deze redenen uw beslissing doen heroverwegen.

Belangrijkste reden om Magento 2 te upgraden

  • Infrastructurele verbeteringen

Magento verwijderde de optie om een Magento installatie aan te passen in Magento 2.4, wat betekent dat handelaren die gebruik maken van een gesplitste database nu geen andere keuze hebben dan een enkele database te gebruiken.

Magento 2.4 heeft verbeteringen aan de API en Admin responstijd om te helpen met grote implementaties van catalogi. Dit betekent dat Magento 2.4 meer verschillende catalogi aankan dan Magento 1. Tot wel 20 keer zoveel!

Grotere bedrijven kunnen meer geld verdienen door een grotere catalogus van producten te verkopen. Magento 2.4 is noodzakelijk voor bedrijven die willen uitbreiden en meer producten willen verkopen.

  • Prestatieverbeteringen

Magento heeft de logica voor gegevensvalidatie verbeterd en uitgebreid. De snelheid van Redis, evenals de omvang van de overdracht van netwerkgegevens, is op tal van manieren toegenomen.

Redis heeft een lager CPU-verbruik omdat de adapter de behoeften van de gebruiker kan voorspellen. Dit maakt race conditions voor Redis schrijfoperaties minder waarschijnlijk. Bovendien houdt Redis foutenlogs bij die het afhandelen van onderbrekingen veel eenvoudiger maken.

In plaats van het cachen van 16 SQL query resultaat sets, is er slechts een nodig. Dus, wanneer u zich abonneert op een Magento upgrade service, zal het de add-to-cart prestaties verbeteren met 25% tot 30%.

U kunt lazy-load gebruiken om foto’s te laden. Dit betekent dat de foto’s pas geladen worden als iemand ze bekijkt. Hierdoor zal de pagina sneller laden.

  • Verkoper-gesteund winkelen

Magento 2.4’s verkoper-ondersteunde aankoopfunctie stelt B2B retailers in staat om hun activiteiten te versnellen door gebruik te maken van Magento 2.4’s klantenservice mogelijkheden.

Verkopers kunnen nu werken aan hun eCommerce sites vanuit de Magento Admin. Ze kunnen zien wat de klant ziet en ze helpen met het oplossen van eventuele problemen die ze hebben. Dit omvat het vinden van een product, het maken van een verlanglijstje, en iets anders dat niet goed werkt.

Deze functie kan klanten ook tijd besparen en hen het gevoel geven dat ze een speciale behandeling krijgen. Verkopers kunnen bestellingen, offertes en administratieve taken voor de klant afhandelen en voorwaarden voor goedkeuring opstellen.

  • Nieuwe Media galerij

De Nieuwe Media galerij is beter geworden. De beheerder kan veel sneller foto’s zoeken en vinden dan voorheen. De gebruikersinterface is bijgewerkt, en is nu geïntegreerd met Adobe Stock.

  • Verandering in betalingsmechanismen

Magento ondersteunt niet langer betaalmethodes van derden die in de kern geïntegreerd waren. Dit omvat Authorize.Net, Braintree, eWay, CyberSource, en WorldPay. Bedrijven moeten nu officiële Marketplace extensies gebruiken.

Bovendien, de Paypal JavaS cript SDK is bijgewerkt in Magento 2.4. Mensen zullen beperkte betalingsmogelijkheden hebben met winkels die draaien op Magento 1, wat hun winkelervaring kan belemmeren. Dit maakt Magento 2.4 upgrade een noodzaak.

  • Aanzienlijke verbeteringen van het platform

Magento 2.4.4 is een open-source e-commerce platform geschreven in PHP code. Deze nieuwste versie ondersteunt PHP 7+, wat grote verbeteringen biedt ten opzichte van eerdere versies. Echter, Magento 2.4.4 is niet langer compatibel met PHP 7.1 of 7.2.

Elasticsearch 7.6x is de aanbevolen catalogus zoekfunctie voor Magento. Echter, de MySQL zoekfunctie wordt niet langer ondersteund. Standaard Elasticsearch ondersteund ook gedeeltelijke woorden zoekopdrachten.

Mensen kunnen nu zoeken naar elk woord in een zin. Magento 2.4 ondersteunt MySQL 2.4, maar om de beste prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid te krijgen, moet u migreren naar MySQL 8.0. Magento ondersteunt geen Maria DB 10.0 of 10.1 versies van de database.

Maria DB 10.4 wordt nog steeds ondersteund en u zou hiernaar moeten upgraden. De Signified fraud core integratie is uitgeschakeld, maar bestaande Signified gebruikers kunnen de uitbreiding gratis verkrijgen van de marktplaats.

Om het meeste uit Magento te halen, is het belangrijk om de laatste versie van elke functie, code en extensie te gebruiken. De nieuwste versies van Magento zijn ontworpen om de winkelprestaties te verbeteren. Zodra u hebt geüpgraded naar Magento 2.4, zult u in staat zijn om te profiteren van de geoptimaliseerde functies.

Conclusie

Magento 2.4.4 komt met een heleboel nieuwe functies en verbeteringen die de prestaties van uw website zullen verbeteren.

Upgraden naar deze nieuwste versie is zeker iets wat u moet overwegen als u de concurrentie voor wilt blijven en uw klanten een optimale winkelervaring wilt bieden.

Maak contact met ons en huur vandaag nog een Magento 2 ontwikkelaar in! Wij upgraden graag uw webshop naar de nieuwste Magento 2.4.4. zonder verlies van data, privacy, of SEO equity