Wij zijn een bekwaam team van Python Developers

Maak gebruik van de volledige kracht van web- ontwikkelingen met Python, en pluk de vele voordelen ervan. Bij Zedrox hebben we een team samengesteld van zeer ervaren Python-developers voor een hoge snelheid van websites & apps. Onze professionals hebben gewerkt in een scala van verschillende zakelijke sectoren - dus u kunt erop vertrouwen dat ze uw ideeën omzetten in volledig functionele webapplicaties. We inspecteren elk Python webontwikkelingsproject nauwkeurig voordat we de meest geschikte developer toewijzen op basis van vaardigheden en voorkeuren voor het inzetmodel, zodat u verzekerd bent van uitstekende resultaten.

Onze toegewijde Python webontwikkelings Diensten

We zijn al meer dan 5 jaar een toonaangevend Python-ontwikkelingsbureau. Python programmeurs bij Zedrox zijn goed thuis in Django, Flask, REST en JavaScript technologieën. Ons team voert diepgaand onderzoek en analyse uit tijdens de start van elk Python ontwikkelingsproject. Op deze manier maken we web apps die efficiënte unieke eisen leveren. Het verhoogt onze productiviteit en zorgt voor een soepele samenwerking met onze klanten. Ons Python development team maakt robuuste, schaalbare en geavanceerde bedrijfsoplossingen.

Python Website Ontwikkeling

Python Website Ontwikkeling

Python is geschikt voor het ontwikkelen van een breed scala aan websites en webapps. Het werkt goed voor zowel eenvoudige als complexe ontwikkelingsprojecten. Ons Python website ontwikkelingsteam heeft gewerkt voor de detailhandel, voeding, gezondheidszorg, chemie en andere industrieën.

Python App Ontwikkeling

Python App Ontwikkeling

Web apps geven een organisatie meer zichtbaarheid in de zoekmachine. Met behulp van Python kunnen onze developers een scala aan web apps maken. Python web apps lossen complexe problemen op met hoge schaalbaarheid en optimale snelheidsprestaties. Ons team maakt eenvoudig te gebruiken web apps met vriendelijke interface ontwerpen.

Python Migratie & Updates

Python Migratie & Updates

U hoeft niet vanaf nul te beginnen als u een lopende website of webapp heeft. Een ervaren Python programmeur zorgt voor de migratie van de code. Ook upgraden we de code met de laatste versie van het Python framework. Onze goed geplande aanpak zorgt voor nul gegevensverlies en de minste bedrijfsonderbreking.

Maak een futuristische web app die gebruikersbetrokkenheid stimuleert & merkwaarden opbouwt.


Gratis overleg

Voordelen van Python Development

 • Eindeloze mogelijkheden

  Eindeloze mogelijkheden

  Een Python programmeur is bedreven in het ontwikkelen van websites, web apps, PWA's, mobiele apps, software en meer. De taal Python is ook geschikt voor eenvoudige scripts, data-analyse, machine learning en game-ontwikkeling. Kortom, het is een universele programmeertaal.

 • Snelle ontwikkeling

  Snelle ontwikkeling

  Python biedt herbruikbaarheid van code, wat zorgt voor een snelle ontwikkeling. Er zijn tonnen ondersteunende bibliotheken en frameworks beschikbaar voor Python-ontwikkelingen. De direct beschikbare code bespaart ontwikkelingstijd, moeite en kosten.

 • Actieve gemeenschap

  Actieve gemeenschap

  Het is al meer dan 30 jaar geleden dat Python werd uitgebracht. In de loop der jaren is Python uitgegroeid tot een van de populairste programmeertalen. Er worden regelmatig internationale conferenties gehouden om de taal te optimaliseren. Bovendien is Python ontwikkeld onder een door OSI goedgekeurde open-source licentie. Iedereen kan het dus gratis gebruiken.

 • Rijke bibliotheken en frameworks

  Rijke bibliotheken en frameworks

  Python wordt geleverd met verschillende standaardbibliotheken. Het is gemakkelijker voor developers om code te maken, omdat ze niet vanaf nul hoeven te beginnen. Bovendien verhogen de bibliotheken en frameworks de productiviteit van bedrijven aanzienlijk. Een ervaren Python-developer kan complexe ontwikkelingsprojecten aan met de juiste bibliotheken.

 • Snel debuggen

  Snel debuggen

  Python programmeurs hebben het extra voordeel van sneller debuggen. De code ontwikkeld met Python is vrij van de compilatiestap. Dat maakt debuggen ongelooflijk eenvoudig en kan in minder tijd worden afgerond. Het maken van robuuste code voor de webapp is dus handig voor elke developer.

 • Vertrouwd door grote merken

  Vertrouwd door grote merken

  Python is de eerste keuze onder verschillende grote en kleine zakelijke organisaties. Python ontwikkeling biedt een organisatie code van hoge kwaliteit tegen een betaalbaar budget. Veel bedrijven Intel, NASA, Netflix, Facebook, Spotify en anderen hebben Python gebruikt.

Waarom Python developers inhuren bij Zedrox?

 • 5+ jaar ervaring

  5+ jaar ervaring

 • Inhuren begint vanaf slechts €35 per uur. Wij geloven in eerlijke prijzen.

  Inhuren begint vanaf slechts €35 per uur. Wij geloven in eerlijke prijzen.

 • Snelle en vlotte ontwikkeling zonder gedoe

  Snelle en vlotte ontwikkeling zonder gedoe

 • Tijdige levering binnen het budget en- of deadline

  Tijdige levering binnen het budget en- of deadline

 • Eenvoudig te gebruiken Project Management Tools

  Eenvoudig te gebruiken Project Management Tools

 • 60 dagen gratis ondersteuning na de lancering

  60 dagen gratis ondersteuning na de lancering

Waarom Python developers inhuren bij Zedrox?

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Agoragreek

Agora, opgericht in 2012, is de eerste in Schotland

Lees verder
De Oude Tijd

Sigarenwinkel De Oude Tijd is al meer dan 85 jaar een

Lees verder
Mazeix

Met een collectie van de beste internationale merken

Lees verder
Furniture4yourhome

Met een fantastisch assortiment van het allerbeste dennen hout

Lees verder
Glasboertje

De eerste online webshop in Nederland die glasproducten

Lees verder
Scalenbeak

Scale N Beak is gespecialiseerd in accessoires voor

Lees verder
Ryanthomas

Lees verder

Wilt u ons recente werk zien?

We hebben een uitstekende reputatie voor het leveren van een groot aantal succesvolle eCommerce winkels. Voor meer informatie verzoeken wij u om onze portfolio te bekijken of contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen over Python ontwikkeling

Wordt Python gebruikt voor webontwikkeling?

Ja, Python wordt veel gebruikt voor webontwikkeling. Een developer kan de programmeertaal gebruiken om websites, webapps, mobiele apps, software, machine learning en meer te maken. Met Python kan een developer de front-end en ook de back-end maken. De vaardigheid en expertise van Python-developers in de programmeerwereld stelt hen in staat om tegemoet te komen aan uiteenlopende ontwikkelingsbehoeften.

Hoe huur ik Python-developers in?

 • Python-developers inhuren bij Zedrox is een eenvoudig proces. Het omvat slechts de volgende drie stappen:
 • Het invullen van het contactformulier: Zodra u het formulier invult, zullen onze consultants contact met u opnemen op een voor u geschikt tijdstip.
 • Gratis overleg: De consultant zal meer te weten komen over uw behoeften. Hij/zij zal u informeren over flexibele inhuurmodellen. Zij zullen het ideale inhuurmodel voorstellen op basis van uw specifieke behoeften.
 • De developer inhuren: Wij wijzen u een Python-developer toe die eerder soortgelijke ontwikkelingsprojecten heeft uitgevoerd. Zodra we het contract tekenen, begint de developer uitsluitend te werken voor de aangewezen periode.

Wat kost het inhuren van een dedicated Python developer?

U kunt bij Zedrox een dedicated Python developer inhuren voor €35 per uur. Wij geloven in een rechtvaardige prijsstrategie.

Biedt u een proefperiode voor het inhuren van Python developers?

Ja. U bent vrij om de developer te interviewen voordat u hem inhuurt. Ook moedigen wij u aan om een proefperiode te starten voor de toegewezen developer. Met ons huurmodel kunt u een Python- developer inhuren voor minder dan 50 uur. U kunt taken toewijzen en de in deze periode ontwikkelde Python-syntaxcode beoordelen. Zodra u vertrouwen heeft in de ingehuurde developer, kunt u het contract voortzetten en meer uren gebruik maken van onze diensten. U kunt ook overschakelen op andere inhuurmodellen voor uw project.

Wat zeggen onze klanten?

Onze nieuwste blog

Een exclusieve opslagplek voor de nieuwste eCommerce content, inclusief trends, nieuws, artikelen, inzichten en nog veel meer.