Data Send banner

Over het project:

Data Send is de toonaangevende oplossing voor gegevensbeveiliging in de branche. Een virtuele dataroom die het beheer, delen en volgen van uw beveiligde documenten vereenvoudigt met wereldwijde toegankelijkheid. Bovendien worden gegevens gecodeerd met behulp van AES-codering. Alle acties gaan vergezeld van audittrails voor volledige transparantie. De klant wilde zijn website herontwerpen en ontwikkelen.

Afgezien van het herontwerp en de ontwikkeling van de website, wilde de klant bij Data Send React Query-integratie, een pauze/ hervatting van het uploaden van bestanden voor meer dan 100 Mb. Nextjs 13, backend API-ontwikkeling met het Slim-framework, evenals voortdurende ondersteuning en onderhoud. Het team van Zedrox heeft het project met succes op tijd opgeleverd. De opdrachtgever was blij met het resultaat van het project.

Prestashop Logo
Data Send website

Eindindruk

Samenwerken met onze klanten brengt ons vreugde in ons streven naar het leveren van vooruitstrevende en eigentijdse oplossingen. Samen hebben we de kans om uit te blinken in onze gemeenschappelijke ondernemingen.

Technische bits

  • Website Redesign en Ontwikkeling
  • React Query Implementatie
  • Native IOS en Android APP (Swift & Kotlin)
  • Backend API ontwikkeling
  • Ondersteuning & Onderhoud

Huur een developer

Neem contact op en maak van jouw bedrijfsidee een succesvol project