earlyaccess banner

Over het project:

Onze klant, Early Access, zocht technische partners die hun website konden maken en de vereiste integraties konden aanpassen aan de moderne normen. Hun verzoek omvatte een Web3-compatibel NFT-platform en een promotionele verlanglijstontwikkeling met betrekking tot de coördinatie van e-mail, portemonnee-ID en de geverifieerde Twitter-volgers.

Om de onderneming van onze klant te beschermen, namen de professionals van Zedrox de verantwoordelijkheid op zich om een NFT-platform te ontwerpen dat compatibel is met Cryptocurrency, dat het oorspronkelijke websiteontwerp dat ons werd gepresenteerd zou kunnen overtreffen. Gezien het investeringsgerichte karakter van de onderneming was het van essentieel belang om solide en veilige systemen te ontwikkelen. Ons team bij Zedrox ging verder om de wensen van onze klanten te waarborgen en ontwikkelde een promotiestrategie inclusief verlanglijstontwikkeling. Vanwege de omvang van dit project was de tijdlijn van drie maanden te beknopt om de ontwerp- en integratieaspecten volledig te implementeren. Ondanks de tijdlijn werd het project succesvol afgerond volgens de tevredenheid van de klant.

Prestashop Logo
Blomson website

Eindindruk

We werken graag samen met onze klanten in hun missie om geavanceerde en innovatieve oplossingen aan te bieden. We kijken uit naar nog veel meer van dergelijke mogelijkheden om deze ruimte met onze partners te revolutioneren.

Technische bits

  • Ontwerp en ontwikkeling
  • Web3-integratie voor Wallet Connect
  • Slimme contractintegratie
  • Meta Masker
  • Ondersteuning & Onderhoud

Huur een developer

Neem contact op en maak van jouw bedrijfsidee een succesvol project