FPD banner

Over het project:

Freeprizedraws (FPD) is een spannende en volledig gratis Ierse competitiewebsite die volledig voldoet aan de industrienormen en voorschriften voor gegevensbescherming. Hun marketingpraktijken zijn gebaseerd op toestemming van de klant en de toewijding aan de klanten is transparant en compliant. Wanneer u deelneemt aan een van de prijstrekkingen, hebt u de mogelijkheid om door derden te worden gecontacteerd over aanbiedingen op basis van de informatie die u verstrekt en uw contactvoorkeuren.

FPD nam contact op met onze specialisten bij Zedrox om samen te werken aan een project in 2013 dat was gebaseerd op het Yii PHP-framework. De klant vroeg ons om de nieuwste technologieën te gebruiken om het ontwerp van de website opnieuw te maken en het van het oude platform naar Laravel te converteren. Om het proces te bespoedigen, werd ons gevraagd om bepaalde bestaande componenten te hergebruiken. We hebben onze belofte aan de klant waargemaakt door het project op tijd op te leveren, tot hun immense tevredenheid.

Prestashop Logo
Tradesman website

Eindindruk

We halen plezier uit het samenwerken met onze klanten terwijl we geavanceerde en up-to-date oplossingen willen bieden. Onze gezamenlijke inspanningen beloven enorm succes.

Technische bits

  • Datamigratie
  • Integratie met meerdere API's
  • Module Opnieuw maken
  • Affiliate Integratie
  • Ondersteuning & Onderhoud

Huur een developer

Neem contact op en maak van jouw bedrijfsidee een succesvol project