Rush- leven in de snelle strook  banner

Over het project:

De liefde voor auto's en motoren is de drijvende kracht achter RUSH. RUSH verzorgingsproducten zijn zorgvuldig samengesteld uit grondstoffen en ingrediënten en kunnen worden gebruikt voor het reinigen van allerlei oppervlakken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beschadigen van uw voertuigen. De producten van RUSH zijn ontworpen en vervaardigd met de hoogste normen in gedachten, zodat optimale resultaten bij elk gebruik gegarandeerd zijn.

De mensen van RUSH kiezen Zedrox voor hun website-ontwikkeling. RUSH is gemaakt met behulp van het Shopify-platform. Het was de wens van de klant dat de website een visueel aantrekkelijke lay-out en design verbeteringen zou hebben. De website vereiste verschillende hoogwaardige webpagina's met dynamische en interactieve functies. Onze professionals hebben zich optimaal ingezet en ervoor gezorgd dat de klant tevreden was met het resultaat. We hadden een ongelooflijke tijd om voor RUSH te werken.

Prestashop Logo

Eindindruk

We werken graag samen met onze klanten om vooruitstrevende en moderne oplossingen te presenteren. Samen kunnen we succes behalen in onze toekomstige inspanningen.

Wat we gedaan hebben:

  • Aangepaste layout & modules
  • Aangepast Webdesign
  • Onderhoud en ondersteuning
  • Web ontwikkeling

Huur een developer

Neem contact op en maak van jouw bedrijfsidee een succesvol project