Tradesman App banner

Over het project:

Tradesman App is het belangrijkste mobiele platform voor diegenen die op zoek zijn naar een deeltijdbaan in de bouw- en engineeringindustrie in het VK. Vind gemakkelijk vacatures in het hele land, met een solide aanwezigheid, zonder het gedoe van elders zoeken. Velen hebben ontdekt dat deze app een van de beste is voor het zoeken naar werk en ze zijn blij met de prestaties.

De klant nam contact op met het team van experts van Zedrox omdat ze niet tevreden waren met de vorige code. Onze experts werden gevraagd om de app opnieuw te ontwerpen en maatwerk op te nemen. Daarnaast werden de eerdere afhankelijkheden geëlimineerd, werd de volledige gebruikersinterface herzien en werden tal van functionaliteiten toegevoegd. Vanwege de omvang van dit project was het een uitdaging om de ontwerp- en integratiecomponenten binnen het vastgestelde tijdsbestek te voltooien. Niettemin werd de taak met uitmuntendheid bereikt en de verwachtingen van de klant overtroffen.

Tradesman website

Eindindruk

Ons enthousiasme om samen met klanten inventieve en vooruitstrevende ideeën te brengen is immens. We hebben er het volste vertrouwen in dat onze gezamenlijke initiatieven de weg vrijmaken voor de toekomst van de industrie.

Technische bits

  • Push notificatie
  • Fire Base Implementatie
  • Google Map-integratie met Mapbox
  • Redux voor State Management

Huur een developer

Neem contact op en maak van jouw bedrijfsidee een succesvol project