magento developer

Hoe vindt u een Magento Developer?

Met meer dan 250K Magento winkels wereldwijd, is het platform met zijn vele mogelijkheden een favoriete keuze voor bedrijven die een online winkel lanceren. Hoewel Magento een algemeen vriendelijk platform is voor het creëren van een e-commerce winkel, vereist het ontwikkelen van een geavanceerde websitehulp van experts.

Dus de vraag blijft rijzen waar vindt u een geschikte Magento developer?

Er zijn veel opties bij het zoeken naar een Magento ontwikkelaar, maar het juiste platform hangt af van uw zakelijke behoeften en budget overwegingen. Hier in dit artikel zullen we de volgende vragen beantwoorden:

 • Wat is Magento?
 • Voordelen van het inhuren van een Magento developer
 • Rollen & verantwoordelijkheden van een Magento developer
 • Wat te zoeken in een Magento developer?
 • Waar kunt u een Magento developer zoeken?

Laten we beginnen.

Wat is Magento?

Magento is een wereldwijd bekend open-source eCommerce platform. Het CMS is geschreven in PHP en gebruikt meerdere PHP frameworks, waaronder Laminas en Symfony. Het open-source karakter van het eCommerce CMS maakt een grotere winkelaanpassing voor bedrijven mogelijk.

Het gebruik van een Magento CMS biedt u tal van voordelen, waaronder de volgende:

 • Het CMS biedt krachtige, rijke functies en laat bedrijven honderden producten verkopen zonder storingen. De website draait naadloos op meerdere platformen.
 • SEO-vriendelijke URL’s en tags zorgen voor een optimale optimalisatie voor de zoekmachine.
 • De razendsnelle prestaties van het online CMS zorgen voor een goede bereikbaarheid van uw winkel.
 • High-end rapportage functies bieden gebruikers tot twintig rapporten. Zo heeft u meer inzicht in bestellingen, klanten, producten, voorraadbeheer, enz.
 • Een aanzienlijke mate van maatwerk betekent dat u grote controle heeft over de functies van uw website.

Voordelen bij het huren van een Magento Developer

 • Snellere ontwikkelingscycli

Hoewel iedereen kan leren hoe je een Magento winkel maakt en beheert, vergt het veel tijd en moeite. Het inhuren van een Magento ontwikkelaar daarentegen betekent een snellere en meer professionele ontwikkeling. Zij hebben jarenlange ervaring met het creëren van professionele eCommerce winkels en kunnen uw projecten gemakkelijk aan.

 • Profesionele vooruitzichten en functionele winkel

Magento developers kunnen gemakkelijk thema’s aanpassen en plugins integreren om een professionele uitstraling van uw e-commerce winkel te garanderen. Ze kennen de precieze plaatsing van verschillende pictogrammen om een gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface te bieden. Het resultaat is een hoge gebruikerservaring en meer uitstekende conversie.

 • Meer aandacht en veiligheid

Als een kant-en-klaar e-commerce platform is Magento een belangrijk doelwit van hackers. Het is cruciaal om te zorgen voor standaard beveiligingspraktijken om uw website te beschermen tegen online bedreigingen. Professionele Magento ontwikkelaars kennen hun weg in de standaard beveiligingspraktijken en zorgen ervoor dat kwetsbaarheden worden weggewerkt om uw website veilig te maken.

Rollen en verantwoordelijkheden van een Magento Developer

Een ontwikkelaar die zorgt voor de voorkant van uw website wordt een front-end developer genoemd. Zij zijn verantwoordelijk voor het creëren van intuïtieve ontwerpen en zorgen voor een soepele navigatie van uw website. Het werk van een front-end ontwikkelaar is toegankelijk voor de eindgebruikers en creëert voornamelijk de interface voor alle functionaliteiten van de website.

Een backend developer daarentegen zorgt voor de goede werking van de website door het onderhouden van het mechanisme van gegevensverwerking en de performance acties. Een Magento ontwikkelaar zorgt voor de frontend en backend ontwikkeling van uw website. Soms heeft u echter een specifieke frontend developer of een backend developer nodig.

In dergelijke scenario’s heeft u het volgende:

 • Magento Frontend Developer: Zij kunnen uw website thema’s en templates aanpassen om de toegankelijkheid van de kernfunctionaliteiten van de website te verbeteren en een verbluffende gebruikersinterface voor uw website te creëren.
 • Magento Backend Developer: Zij werken aan codes en creëren extensies om de functionaliteiten van uw e-commerce winkel te verbeteren.

Bij Zedrox hebben we ervaren Magento developers die effectief zorgen voor zowel de voor- als achterkant van uw e-commerce winkel.

Wat te zoeken in een Magento developer?

Bij het interviewen van uw Magento ontwikkelaar, moet u kijken naar de volgende codering vaardigheden:

 • HTML/CSS/Javascript vaardigheden
 • Ervaring in PHP en/of MySQL

Naast deze twee aspecten, moet hij/zij ook bedreven zijn in het volgende:

 • Eerder behandelde Magento projecten
 • Communicatieve vaardigheden
 • Magento certificering

Waar kunt u een Magento developer zoeken?

 • Freelance Websites

Als u een beperkt budget heeft en op zoek bent naar een snelle oplossing, zijn freelancewebsites een haalbare optie. Websites zoals Upwork hebben duizenden ervaren Magento ontwikkelaars die u uw website kunt toevertrouwen. Het nadeel is echter dat u geen kwaliteitsgarantie heeft. Zodra het project aan u wordt overgedragen, is de ontwikkelaar niet verantwoordelijk voor het oplossen van niet-geïdentificeerde glitches.

 • Magento Development bedrijven

Als u met een Magento ontwikkelingsbedrijf in zee gaat, krijgt u gegarandeerde ondersteuning voor uw e-commerce website. Wij bij Zedrox bieden 60 dagen gratis garantie op al onze Magento Webshop projecten; geen vragen gesteld. Wij zijn volledig verantwoordelijk voor al onze projecten en richten ons op het leveren van een intuïtieve website die waarde toevoegt aan uw e-commerce bedrijf.

Inpakken

Het maken van een geavanceerde Magento webshop vereist expertise in het CMS. Het is raadzaam om met een gecertificeerde Magento ontwikkelaar in zee te gaan, omdat zij goed bekend zijn met diverse branches. Onze ervaren Magento ontwikkelaars passen uw website aan met klantgerichte functies. Zo ervaren gebruikers een persoonlijke band met uw online bedrijf tijdens het winkelen.