professionele website maken

Het geheim van de perfecte website

Een goede website stimuleert de betrokkenheid van gebruikers en leidt tot een hogere conversie. Maar weet u; Hoe bouwt u een professionele website? Hoeveel kost een website? Wat is de totale tijd die nodig is om een website te bouwen? Dit artikel zet al deze vragen voor u op een rijtje.

Laten we beginnen.

Wat is een professionele website?

Een website die is ontworpen en ontwikkeld door getrainde professionals, zodat hij optimale prestaties levert, een naadloze UX biedt en de betrokkenheid van de gebruiker stimuleert, is een professionele website. Ze hebben een prijs, maar dienen het bedrijf op de lange termijn met een hoge schaalbaarheid en robuuste functies. Een website die door een amateur is gemaakt, maakt daarentegen geen verbinding met de gebruikers en vertoont kwetsbaarheden.

U maakt bijvoorbeeld een goedkope website door in zee te gaan met beginnende developers. De kosten zullen rond de 300 euro liggen. De website zal echter al snel last hebben van technische problemen en snelheidsprestaties na oplevering.

Daarentegen zal een bedrijf met vijf jaar ervaring u een website leveren na grondig marktonderzoek en analyse. Ze hebben bekwame developers met hands-on ervaring met de nieuwste webtechnologieën. Dus, de ontwikkelde web-oplossing heeft een intuïtieve interface en voldoet aan de zakelijke doelstellingen.

Welke functies moeten beschikbaar zijn in een professionele website?

Elk bedrijf is uniek, met een discrete set doelstellingen. Een professionele website moet deze doelstellingen feilloos halen. Maak daarom, voordat u begint met het bouwen van de website, een lijst van de doelen die u van de weboplossing verlangt:

Hieronder volgen enkele van de standaardfuncties die nodig zijn voor een professionele website:

 • De website moet SEO compatibel zijn zodat hij goed scoort in de zoekmachines en zodat gebruikers de website in een mum van tijd kunnen vinden.
 • Meer dan 50% van het webverkeer komt van mobiele apparaten. Een mobielvriendelijke website heeft een intuïtieve interface waardoor deze eenvoudig te gebruiken is voor gebruikers. Bovendien zijn de resultatenpagina’s van zoekmachines geoptimaliseerd voor mobielvriendelijke websites en rangschikken ze hoger.
 • De website moet in staat zijn om de producten en diensten te verkopen met zijn boeiende gebruikerservaring. Het content managementsysteem van een goede website zorgt voor soepele revisie, publicatie en toegangscontrole.
 • Nieuwe klanten moeten de website authentiek vinden. Een professionele website bouwt vertrouwen en geloofwaardigheid op met unieke en innovatieve webdesigns.
 • Hoge snelheid speelt een cruciale rol in de tevredenheid van de gebruiker. Gebruikers zijn geneigd websites met een slechte snelheid over te slaan.
 • Een professionele oplossing verhoogt het websiteverkeer en de leads.
 • HTTPS-verbindingen beveiligen de website tegen veel voorkomende online bedreigingen. Als u een webshop maakt, hoort HTTPS met SSL-certificering er standaard bij.

Professionele website standaardfuncties

Laat een professionele website maken

Bij Zedrox leveren we websites op maat, gebaseerd op de zakelijke behoeften en eisen van de klant. We volgen standaard processen en bieden 100% controle met eenvoudig te gebruiken project monitoring tools die klanten helpen met georganiseerde taken en routines.

Zo maken we een website voor u:

 • Stap 1: Onderzoek & Strategie Ontwikkeling

We beginnen met een diepgaande discussie om concrete ideeën te hebben over wat u wilt bereiken met de website. We hebben belangrijke zakelijke inzichten die ons gemakkelijk laten begrijpen wat u van de website verwacht. Verder zullen we brainstormen over ideeën voor het project en de essentiële kenmerken van de website bepalen.

 • Stap 2: Web Design

Zodra we uw goedkeuring hebben voor de belangrijkste kenmerken van de website, gaan we verder met de ontwerpfase. De webdesigner is verantwoordelijk voor een naadloze presentatie van de informatie op de webpagina’s. Onze focus is het creëren van intuïtieve navigatie met geoptimaliseerde CTA’s (call-to-action knoppen) die conversie stimuleren voor kleine zakelijke websites.

We helpen bedrijven al meer dan vijf jaar en hebben expertise in het creëren van vlekkeloze ontwerpen die uniek en boeiend zijn en merkwaarden opbouwen voor het bedrijf. Als klant maakt u voortdurend deel uit van het project dat wij opleveren. Onze webdesigners houden voortdurend contact en houden u op de hoogte terwijl u de mijlpalen van het project bereikt.

 • Stap 3: Web development

Web development is een essentieel aspect van het maken van een website. In dit stadium beginnen toegewijde ontwikkelaars met het coderen van de website. De focus is het creëren van een robuuste code die veilig en robuust is. Om optimale resultaten te bereiken, wordt de taak opgedeeld in verschillende kleinere brokken. Zo wordt het proces overzichtelijk en gemakkelijk te volgen. Wij geloven in het creëren van beknopte code die maximale snelheid levert.

 • Step 4: Lanceren van de website

Zodra u tevreden bent met het ontwikkelde webproject, lanceren we de website. Live gaan is het moment van juichen omdat het het resultaat is van weken en soms maanden hard werken. We geven ook training in het omgaan met verschillende aspecten van de website.

Het is echter niet het einde van onze samenwerking. We willen dat u tevreden bent. Ons goede tech supportteam biedt u 60 dagen gegarandeerde gratis service bij eventuele problemen. Bovendien kunt u onze betaalbare web onderhouds pakketten kopen als u onderhoud nodig heeft voor uw website of online winkel.

Hoeveel kos teen website?

Veel web development bureaus proberen deze vraag te ontwijken en geven niet de exacte kosten. Echter, met onze ervaring, kunnen wij u nauwkeurig de website kosten geven op basis van de volgende gegevens:

 • Aantal pagina’s dat u nodig heeft voor het maken van de website
 • Aantal design lay-outs die u nodig heeft voor de website
 • Of u oke bent met kant en klare templates met drag and drop builder of op zoek bent naar een op maat gemaakte template
 • Verschillende functies die u nodig heeft voor de website
 • Meertalige mogelijkheden die u op de website wilt hebben

Op basis van de bovenstaande gegevens berekenen we de totale tijd en inspanning die nodig is voor de ontwikkeling en oplevering van het project. Dan met behulp van de volgende formule, geven wij u nauwkeurige details over de totale website maken prijs:

Kosten website laten maken = Totale Ontwikkelingstijd (in uren) x uurtarief van de developer (in Euro’s)

De tijd die nodig is om een website te bouwen

Wij geloven in het verstrekken van realistische gegevens aan klanten. Een eenvoudige website zoals een online calculator, een BMI tracker, een herinneringstoepassing, enz. duurt een week of enkele weken. Maar een applicatie zoals een CRM of een eCommerce website neemt veel tijd in beslag.

Type van de Website Development tijd
Simpele Websites 1 tot 5 weken
Medium Level Complexe Websites 6 tot 10 weken
Hoog Level Complexe Websites Meer dan 10 weken

Inpakken

Dat was alles over de functies, het proces en de kosten voor het maken van een website. Zoekmachine optimalisatie & snelheid zijn vitale aspecten van elke succesvolle website. Wij passen onze website-strategie aan op basis van uw zakelijke behoeften om een geoptimaliseerde ervaring te leveren. Onze focus ligt op het ontwerpen en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites die bedrijfsgerichte resultaten en hoge prestaties leveren.

Sluit u aan om het volgende te ervaren:

 • Strakke & Functionele Website Ontwerpen
 • Vakkundige developers
 • Goedpresterende websites
 • 100% Project Controle
 • 60 dagen gratis en continue ondersteuning