Doorlopende ondersteuning

Zedrox biedt aantrekkelijke ondersteuning en onderhoudsoplossingen om aan uw zakelijke behoeften te voldoen. Onze experts houden voortdurend toezicht op onze website om te zorgen voor stabiliteit, veiligheid en werking. Of het nu admin beheer, technisch advies, host-en serverconfiguratie, externe samenwerking of web / mobiele apps verbetering zijn, we zijn altijd beschikbaar om op te treden aan uw zakelijke vereisten en behoeften.

Virtuele assistentie

Geef uw online publiek volledige zorg en ondersteuning. Wij bieden een complete oplossing voor klantenondersteuning, website beheer, projectbeheer en onderzoek & analyse.

Bugfixing en Patch Release

Onze experts helpen u om uw web- en mobiele applicatie actueel en veilig te houden tegen spams, hackaanvallen of andere kwetsbaarheden door bugs te repareren en patches tijdig uit te geven.

Code Optimalisatie

Onze programmeer experts optimaliseren de codes van uw web- en mobiele apps om ervoor te zorgen dat deze minder geheugen verbruikt, sneller werkt en altijd de beste prestatie biedt.

Versie-upgrades

We zorgen ervoor dat uw product optimaal werkt met de juiste upgrades. Of het nu gaat om software van derden of om firmware, we zullen deze upgraden naar de nieuwste versie voor een beter prestatie.

Veranderingen in UI/ UX

Geef uw online bedrijf een persoonlijke kijk met onze UI/ UX oplossingen. We leveren complete oplossingen om uw site en applicaties aan te passen voor een betere aantrekkingskracht en een boeiende ervaring.

Verbeterde beveiliging

Geef uw website en applicatie een intacte omgeving met onze beveiligingsverbeteringsoplossingen. Onze experts integreren sterke codering voor veilige en beveiligde operaties.

Huur een Ontwikkelaars

Neem contact op en maak van uw bedrijfsidee een succesvol project.

HUUR EEN EXPERT

Ontdek onze projectenLAAT ONS WERK VOOR ZICHZELF SPREKEN

We hebben een schitterend trackrecord, met een groot aantal succesvolle projecten op onze naam. Bekijk ons portfolio of neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom voor ons kiezen

  • Een officiĆ«le Magento-partner voor zakelijke oplossingen

  • In direct contact met Magento en hun technische ondersteuning

  • Up to date met de laatste Magento kennis

  • In staat om vroeg toegang te krijgen tot nieuwe Magento-software

  • Opgeleide en gecertificeerde ontwikkelaars, ontwerpers en bedrijfsmanagers

  • Flexibele ondersteuning - fulltime, parttime of per uur